Βόρεια Ελλάδα Περιφερειακά Νέα

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξοπλίζει με αξονικό τομογράφο το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Με έναν σύγχρονο αξονικό τομογράφο εξοπλίζει το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Η προμήθεια του αξονικού τομογράφου θα γίνει μέσω των ευρωπαϊκών πόρων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο αξονικός τομογράφος είναι από τους πλέον σύγχρονους, και θα αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το Γενικό Νοσοκομείο του Κιλκίς. Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κινούμαστε αποφασιστικά για την ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στα νοσοκομεία και τα κέντρα Υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας. Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς είναι βασικός πυλώνας υγείας για την Περιφερειακή Ενότητα, ενώ εξυπηρετεί εκτός από τους κατοίκους του νομού και τις ανάγκες πολιτών όμορων νομών και επισκεπτών. Επίσης, με τον νέο αξονικό τομογράφο, εκτός από την παροχή αξιόπιστων υπηρεσίών υγείας για τους πολίτες βελτιώνουμε και το έργο και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στο νοσηλευτικό ίδρυμα», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Related posts

Η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης πρωτοστατεί στη δημιουργία ενός πρότυπου δικτύου αυτοδιοικητικών οχημάτων

Δημήτρης Δημητριάδης

Στον Έβρο και πάλι ο Α ΓΕΣ σε άσκηση αρμάτων

Σταύρος Καρυπίδης

Θ. Καράογλου: “Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζεται σε λιμάνι της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της ανάπτυξης”

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy