Βόρεια Ελλάδα Πολιτισμός

Θάσος: Οικολογική έκθεση στο «Καλογερικό»

Συνεχίζεται έως τις 29 Αυγούστου η οικολογική έκθεση ζωγραφικής του Γιάννη Κοτζαπαναγιώτη «Μαγικός Αύγουστος» στο «Καλογερικό» Θάσου με θέματα από την ελληνική φύση.

Ειδικά τα έργα σε γυαλί είναι οι γνωστές μπλε και κόκκινες τριλογίες του καλλιτέχνη. Μοναδική τεχνική ζωγραφικής σε γυαλί σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Αγιογράφηση εικόνων πάνω σε ακανόνιστα ξύλα και κλασσική ζωγραφική σε καμβά. Μεγάλο μέρος των υλικών είναι από ανακυκλώσιμα είδη που συλλέγονται με προσοχή και μεράκι από τον καλλιτέχνη.

Επίσης εκτίθενται μικροαντικείμενα βιτρό από κομμάτια οπαλίνας. Στην έκθεση ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί και το πρώτο βιβλίο της «Αλφαβήτας Ζωγραφικής» που μαθαίνει στα παιδιά να σχεδιάζουν εύκολα με μια πρωτοποριακή μέθοδο χρησιμοποιώντας τα ελληνικά γράμματα. Το βιβλίο αυτό, επειδή δε χρειάζεται μετάφραση, κυκλοφορεί ήδη σε περισσότερες από τριάντα χώρες μέσα από τις καλοκαιρινές εκθέσεις ζωγραφικής.

Related posts

START UP- Νεοφυής Επιχειρηματικότητα

Δημήτρης Δημητριάδης

Τρωάδες του Ευριπίδη – Πρεμιέρα: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη – Πέμπτη 20, Παρασκευή 21, Σάββατο 22 Αυγούστου

Δημήτρης Δημητριάδης

Αναστέλλονται οι εκδηλώσεις του «ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy