Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Μεγάλο Τεχνικό πρόβλημα στην «ΠΥΘΙΑ»– Δεν αναρτώνται οι βαθμολογίες των φοιτητών εδώ και ένα μήνα

Όπως μας αναφέρει η κοινότητα των φοιτητών λόγω μεγάλου τεχνικού προβλήματος, εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον, της πλατφόρμας «Πυθία», όπου αναρτώνται οι βαθμολογίες των μαθημάτων της Αλεξάνδρειας Πανεπιστημιούπολης του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, οι απόφοιτοι φοιτητές, που βρίσκονται εν αναμονή του πτυχίου τους και έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών τους, δεν μπορούν να πιστοποιήσουν ότι έχουν περατώσει τα μαθήματα των σπουδών τους για να πάρουν είτε βεβαίωση περάτωσης σπουδών είτε το πτυχίο τους.

Από το γραφείο του Δικτύου, ενημέρωσαν τους φοιτητές που επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον υπεύθυνο, ότι το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο έτσι ώστε να μην μπορεί να βρεθεί λύση άμεσα ή σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Για αυτό τον λόγο οι επί πτυχίω φοιτητές δεν μπορούν τα πιστοποιήσουν με κανέναν τρόπο ότι έχουν περατώσει τις σπουδές τους, έτσι ώστε να συνεχίσουν σε κάποιο μεταπτυχιακό ή να βγάλουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να βρουν κάποια εργασία στο αντικείμενο τους.

Να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα ανοίγει κανονικά για τους φοιτητές  και μπορούν να δουν τις προηγούμενες βαθμολογίες τους (προ τεχνικού προβλήματος) αλλά δεν  επιτρέπει την πρόσβαση  στις γραμματείες των σχολών, να «περάσουν» τις νέες βαθμολογίες.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε σήμερα μετά από επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα μας ανέφεραν ότι εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα αναρτηθούν «χειροκίνητα» οι βαθμολογίες των φοιτητών στις γραμματείες, ως προσωρινή λύση…

Related posts

Με ηλεκτροκίνητη ποδηλατοβόλτα τίμησε ο κ. Θ. Καράογλου την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος (φωτογραφίες)

Σταύρος Καρυπίδης

Συνεχίζονται τα ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Δημήτρης Δημητριάδης

Επαναφέρει στην θέση τους τις προτομές των Μακεδονομάχων ο Κ. Ζέρβας

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy