Παραπολιτικά Πολιτική Τοπικά Νέα

Θ. Καράογλου – Ξάνθη: «Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα κυριαρχικά της διακιώματα»

Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα κυριαρχικά της δικαιώματα έστειλε από την Ξάνθη ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου, η αποφυγή δημιουργίας εντάσεων και προκλήσεων και η εμπέδωση κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης αποτελούν απαράβατες προϋποθέσεις καλής γειτονίας.

Στη δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) τόνισε τα εξής:

“Εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά στους κατοίκους της Ξάνθης, οι οποίοι γιορτάζουν τα ελευθέρια της πόλης. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί παρά την καταρρακτώδη βροχή δεν αποχώρησε κανείς από την παρέλαση και παρέμειναν όλοι στις θέσεις τους χειροκροτώντας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Σήμερα δεν τιμούμε μόνο τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ημέρα που ο Ελληνικός Στρατός απελευθέρωσε την Ξάνθη, αλλά αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσοι πολέμησαν και θυσιάστηκαν το 1919 για να αποκατασταθεί η εδαφική ακεραιότητα του συνόλου της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου, η αποφυγή δημιουργίας εντάσεων και προκλήσεων και η εμπέδωση κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης αποτελούν απαράβατες προϋποθέσεις καλής γειτονίας”.

Related posts

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας τα εγκαίνια στο διοικητήριο της έκθεσης “ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ”

Σταύρος Καρυπίδης

Η 5η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ» με εισιτήριο… τρόφιμα

admin

Κ. Ζέρβας: «Αποκαθιστούμε την εικόνα της καθημερινότητας της πόλης»

admin

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy