Παραπολιτικά Πολιτική Τοπικά Νέα

Θ. Καράογλου – Ξάνθη: «Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα κυριαρχικά της διακιώματα»

Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα κυριαρχικά της δικαιώματα έστειλε από την Ξάνθη ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρος Καράογλου, όπου παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης.

Ο κ. Καράογλου σημείωσε ότι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου, η αποφυγή δημιουργίας εντάσεων και προκλήσεων και η εμπέδωση κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης αποτελούν απαράβατες προϋποθέσεις καλής γειτονίας.

Στη δήλωσή του ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) τόνισε τα εξής:

“Εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά στους κατοίκους της Ξάνθης, οι οποίοι γιορτάζουν τα ελευθέρια της πόλης. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί παρά την καταρρακτώδη βροχή δεν αποχώρησε κανείς από την παρέλαση και παρέμειναν όλοι στις θέσεις τους χειροκροτώντας το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων. Σήμερα δεν τιμούμε μόνο τη συμπλήρωση ενός αιώνα από την ημέρα που ο Ελληνικός Στρατός απελευθέρωσε την Ξάνθη, αλλά αποτίουμε φόρο τιμής σε όλους όσοι πολέμησαν και θυσιάστηκαν το 1919 για να αποκατασταθεί η εδαφική ακεραιότητα του συνόλου της πατρίδας μας.

Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί με κάθε μέσο τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου, η αποφυγή δημιουργίας εντάσεων και προκλήσεων και η εμπέδωση κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης αποτελούν απαράβατες προϋποθέσεις καλής γειτονίας”.

Related posts

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Δημήτρης Δημητριάδης

Ψήφισμα – Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα 101 χρόνια της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Δημήτρης Δημητριάδης

Συνθήματα απο το Ρουβίκωνα στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων – Θρασύδειλη πράξη που πλήττει την ίδια την ελευθερία του λόγου, την ίδια την Παιδεία.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy