ΓΥΝΑΙΚΑ

Καρκινάκι…..αυτός είναι ο μήνας σου

Ο καρκίνος κυβερνάται από το φεγγάρι, το ουράνιο σώμα που αντιπροσωπεύει την άνεση, την αυτο -εξυπηρέτηση και το μητρικό ένστικτο. Κατά συνέπεια, οι καρκίνοι τείνουν να είναι εσωστρεφείς. Αγαπούν να δημιουργούν άνετους, ασφαλείς χώρους που χρησιμεύουν ως προσωπικά απομονωτήρια τους και στη συνέχεια περνούν πολύ χρόνο σε αυτά. Νοιάζονται πολύ για τις οικογένειές τους και πάντα είναι εκεί για ότι κι αν χρειαστεί. Όταν οι καρκίνοι επενδύουν σε κάποιον συναισθηματικά, κινδυνεύουν να χάσουν κάθε έλεγχο.

Είναι καλοί φίλοι, πιστοί σύζυγοι και άψογες μητέρες. Γίνονται φιλόξενοι οικοδεσπότες και απολαμβάνουν την διασκέδαση. Ο καρκίνος κυβερνά το στομάχι, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπούν περισσότερο από ένα σπιτικό γεύμα. Εάν νιώσουν ανασφάλεια αυτό μπορεί να είναι λίγο πρόβλημα!. Αν και αυτό το ζώδιο αποφεύγει την άμεση σύγκρουση “περπατώντας υπό γωνία”, μπορεί να εκδικηθεί μέσω μιας παθητικής επιθετικότητας. Μπορεί να είναι δύσκολο να πείσετε έναν Καρκίνο να μιλήσει ανοιχτά για αυτό που τον ενοχλεί, αλλά αν μπορείτε να το κάνετε χωρίς να τον κάνετε να νιώσει απειλημένος, θα δημιουργήσετε μακροχρόνια εμπιστοσύνη και μια μεγάλη αγκαλιά πάντα ανοιχτή για εσάς.
Ταιριάζει πολύ με τον Σκορπιό και τους Ιχθύες, έχει καλούς φίλους τους Αιγόκερους και τους Κριούς, Λέοντες και Υδροχόοι φύγετε μακριά.
Η ήρεμη δύναμη που λέγετε Καρκίνος περιμένει…..και θα επιτεθεί εκεί που δεν θα το περιμένετε εσείς.

Related posts

Διεθνής Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Δημήτρης Δημητριάδης

Απλά tips για ένα πιο λεπτό πρόσωπο

Στεφανία Ασπρίδου

Τη δημόσια «ευγνωμοσύνη» της «για τα αναρίθμητα μηνύματα υποστήριξης και συμπαράστασης» εξέφρασε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου μέσα απο τα κοινωνικά δίκτυα

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy