Ελλάδα ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Πρώτο Θέμα

Καστελόριζο: Στρατιώτες πηγαίνουν με μετάθεση να υπηρετήσουν την θητεία τους και τραγουδούν τον Εθνικό ύμνο στο καράβι.

Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου με φαντάρους που πάνε να αναλάβουν υπηρεσία στο Καστελλόριζο να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο εν πλω, στο δρόμο για το ακριτικό νησί.

Το βίντεο που ανέβασε μέλος του πληρώματος του πλοίου που μετέφερε την νέα σειρά στο Καστελόριζο, το ηθικό των φαντάρων είναι ιδιαίτερα υψηλό σε μια περίοδο που είναι συνεχείς οι τουρκικές προκλήσεις. Οι ήδη υπηρετούντες στο Καστελόριζο, στη θέα του πλοίου με τους φαντάρους που τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο υψώνουν ελληνικές σημαίες στο φυλάκιο ενώ ο καπετάνιος συμμετέχει κι αυτός στο συγκινητικό σκηνικό χτυπώντας την κόρνα του πλοίου.

Ο Φώτης Μανούσης, ιδιοκτήτης της ακτοπλοϊκής εταιρείας SAOS FERRIES στην οποία ανήκει το πλοίο, ανέβασε κι αυτός το βίντεο έγραψε στην ανάρτησή του πόσο υπερήφανος είναι με τη σειρά του για αυτά τα νέα παιδιά που μέσα στις δύσκολες ώρες που περνάει η πατρίδα τραγουδάνε τον Εθνικό Ύμνο.

Δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη κάποιες επίσημες αντιδράσεις απο αναρχό-διεθνιστές και αντιεξουσιαστές αλλά οι γνωστοί ανθελληνικοί – φιλοτουρκικοί κύκλοι ….. όλο και κάπου θα ενοχληθούν !!

Related posts

Το τέλος του εθνομηδενισμού

Δημήτρης Δημητριάδης

Καλημέρα Ελλάδα – ΤΟ ΨΩΜΙ

Δημήτρης Δημητριάδης

Επίδομα παιδιού A21: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα επιδόματα

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy