Ελλάδα Πολιτική Πρώτο Θέμα

Καταδίκη της φασιστικής επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΣΟΕ με αστερίσκους ****

Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της. Έσπευσαν αμέσως γνωστοί πολιτικοί να καταδικάσουν την επίθεση στον Πρύτανη, άνθρωποι που αιτιολόγησαν σε άλλες περιπτώσεις την μεταφορά βομβών μολότοφ, την ανομία στους πανεπιστημιακούς χώρους δήθεν χάριν του ασύλου και της ελευθερίας της έκφρασης, παραγνωρίζοντας ότι όλοι αυτοί οι μπαχαλάκηδες έχουν μόνο ένα σκοπό. Να διατηρηθεί το άβατο, η ανομία, η αδυναμία μόρφωσης η αδυναμία ελεύθερης έκφρασης.

Έμποροι ναρκωτικών, έμποροι ψυχών, παράνομοι και εγκληματίες θέλουν να διατηρηθεί αυτό το καθεστώς για να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους. Και δυστυχώς υπάρχουν σοβαροί* πολιτικοί και κόμματα που καλύπτουν αυτές τις πολιτικές. Μετρημένα άτομα απο τον αντι-εξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ελέγχουν Πανεπιστήμια με χιλιάδες φοιτητές που αδυνατούν να παρακολουθήσουν μαθήματα, να μεταβούν στις σχολές τους με ασφάλεια θαρρείς και βρισκόμαστε σε τριτοκοσμική χώρα.

Τους φανατικούς ακροδεξιούς, τους Χρυσαυγίτες μπορεί κάποιος να τους αντιμετωπίσει. Έχουν ένα πρόσωπο και τόσο ηλίθια πιστεύω που καταντούν γραφικοί. Τα φασιστοειδή όμως που κινούνται ύπουλα στον χώρο της Αριστεράς και την βρωμίζουν, είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις. Ανεγκέφαλοι πολιτικοί, συμφέροντα, κομματόσκυλα με IQ ραδικιού βγαίνουν συχνά και τους δίνουν κάλυψη. Αυτό είναι το πρόβλημα. Και μετά όταν βλέπουν την αντίδραση βγαίνουν και ψελλίζουν μερικά καταδικαστικά σχόλια, προσέχοντας να τσουβαλιάσουν όλους τους υπόλοιπους για να μην φανούν και πολλοί συντηρητικοί ή ελαφρώς δεξιοί!! Ξεχνώντας ότι ο Φασισμός είναι νοοτροπία και τον συναντά κανένας απο την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά.

Related posts

Ο γέρος που έκλεψε να φάει

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει με θερμά λόγια για την ισχυρή και έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας από τον Γάλλο Πρόεδρο Emmanuel Macron, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro».

Δημήτρης Δημητριάδης

Τεράστια αλλαγή του καιρού από σήμερα Τετάρτη με χιόνια και κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy