ΔΙΕΘΝΗ

Κηδεύτηκε ο Πατριάρχης Σερβίας. Χιλιάδες πιστοί αγνοώντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού παρευρέθηκαν στην κηδεία χωρίς κανένα μέτρο προστασίας!

Βαθιά θλίψη προκάλεσε η είδηση της κοίμησης του Πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίου, ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου από την περασμένη Τετάρτη. Ο προκαθήμενος της Σερβικής Ορθόδοξης Εκκλησίας νοσηλευόταν αρκετές ημέρες στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Karaburma, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε εχθές επιδείνωση, και σήμερα έφυγε από τη ζωή.

Βίντεο και φωτογραφίες δείχνουν πιστούς χωρίς μάσκα, με κάποιους να προσκυνούν τη σορό του Μητροπολίτη Αμφιλόχιου μέσα από το ανοιχτό φέρετρο.

Εικόνες απαράδεκτες απο ανθρώπους που δεν σέβονται το κοινωνικό σύνολο προκειμένου να προσκυνήσουν έναν ιερωμένο. Πολιτική και Θρησκεία δημιουργεί έναν απίστευτο φανατισμό που βάζει σε κίνδυνο ανθρώπους. Όπως και στις 17 Νοέμβρη στην Αθήνα φανατικοί κομμουνιστές αδιαφορώντας για την πανδημία συγκεντρώθηκαν αψηφώντας τους νόμους και τον κίνδυνο έτσι και στην Σερβία φανατικοί πιστοί συνωστίστηκαν στην κηδεία. Η Επιστροφή του Μεσαίωνα !!

Related posts

Η Γαλλία πιέζει για αυστηρή δράση εναντίον της Τουρκίας. Προτρέπει για κυρώσεις στο Συμβούλιο της ΕΕ.

Δημήτρης Δημητριάδης

Βιασμοί, εθνοκάθαρση και λεηλασίες: Ο ΟΗΕ αποκαλύπτει τα εγκλήματα της Τουρκίας στη Συρία

Δημήτρης Δημητριάδης

Έκτακτο. Νέα επίθεση στην Γαλλία με μαχαίρι. Μια γυναίκα αποκεφαλίστηκε, υπάρχουν δύο άλλοι νεκροί και πολλοί τραυματίες.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy