Βόρεια Ελλάδα Θεσσαλονίκη

Κορονοϊός: Συνεχίζονται τα προβλήματα με συνωστισμούς πολιτών στην Θεσσαλονίκη. – Απίστευτες εικόνες στα Λαδάδικα.

Πολλοί πολίτες και ειδικά νέοι άνθρωποι, απαξιούν να πάρουν έστω και τα πιο απλά μέτρα προφύλαξης. Συνωστισμός σε καταστήματα διασκέδασης σε σημείο που να νομίζει κανείς ότι δεν υπάρχει πανδημία!

Σίγουρα το πρόβλημα με ανθρώπους που θέλουν να βγούνε, να διασκεδάσουν, να έρθουν σε επαφή με άλλους συνανθρώπους τους είναι μεγάλο. Η κοινωνικοποίηση αποτελεί ανάγκη για τους περισσότερους ανθρώπους. Δυστυχώς όμως η Ελλάδα αλλά και ολόκληρος ο κόσμος αντιμετωπίζει μια απο τις χειρότερες και πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Σίγουρα υπάρχουν πολλές απόψεις, θεωρίες συνωμοσιολογίας, υποψίες ότι θέλουν να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε ρομπότ. Υπάρχουν όπως και χιλιάδες, εκατομμύρια άνθρωποι που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους, τις δουλειές τους, το εισόδημα τους.

Κρατείστε τουλάχιστον τα απλά μέτρα προφύλαξης. Το να συζητάμε για θεωρίες συνομωσίας και ύστερα να πηγαίνουμε να πίνουμε το ποτό μας ένας πάνω στον άλλο, δεν θα εξαλείψει το πρόβλημα.

Related posts

Στο διοικητήριο ο Οικουμενικός Πατριάρχης (φωτογραφίες)

Σταύρος Καρυπίδης

Έκτακτο – Διακοπές νερού στην Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Επίσκεψη του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Στράτου Σιμόπουλου στο Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy