Ελλάδα Πολιτική Πρώτο Θέμα

Κουφοντίνας – Η ηρωοποίηση ενός αμετανόητου δολοφόνου απο μια πολιτική μερίδα που εκμεταλλεύεται κυρίως την άγνοια παιδιών

Το προσβλητικό πανό απέναντι στην ίδια την ζωή, που ανάρτησαν οι ομάδες υποστήριξης του Κουφοντίνα, οι Κουφοντιναίοι !! όπως άρχισαν να αποκαλούνται ταράζει το πολιτικό σκηνικό. Το Κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να διαμαρτυρηθεί, καθώς φωτογράφισαν μέρος της νεολαίας του πίσω απο το πανό, ή 20 μέτρα πιο πίσω, αν έχει σημασία αυτό, αλλά δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Το “γεννήθηκα 17 Νοέμβρη” δεν είναι μήνυμα συμπαράστασης σε έναν άνθρωπο, αλλά μία δήλωση συ στράτευσης με όσα αντιπροσωπεύει η «17 Νοέμβρη» και ο αμετανόητος δολοφόνος.

Τα περισσότερα απο τα παιδιά αυτά δεν είχαν γεννηθεί όταν η οργάνωση δολοφονούσε ανθρώπους και ήταν μικρά μωρά όταν άρχισε η δίκη τους, η οποία έμεινε χαραγμένη στο νου όλων όσων την παρακολουθούσαμε με τις προσπάθειες των τρομοκρατών να δώσουν πολιτική αριστερή επαναστατική χροιά στην δράση τους με την κ. Κούρτοβικ, συνήγορο τους, να δηλώνει εκείνο το εκπληκτικό …… είχε μια ποιότητα η πορεία της δράσης του Κουφοντίνα.

Πρόσφατα επιτέθηκε στους συγγενείς όλων των θυμάτων και ανέφερε ότι υβρίζουν με το που αποκαλούν δολοφόνο τον Κουφοντίνα! Πρωτοφανείς δηλώσεις απο μια Νομικό που νομίζει ότι βρίσκεται σε κάποια ξεχασμένη χώρα του Ανατολικού μπλοκ και μόνο το κόμμα έχει δίκιο.

Από την άλλη ξεχασμένα κομματικά γερόντια, (αμειβόμενα πάντως πλουσιοπάροχα απο αυτή την Ελληνική Δημοκρατία που τόσο μισούν) βγαίνουν και ξεχωρίζουν τους Έλληνες σύμφωνα με τα πολιτικά πιστεύω τους. Τα θύματα του Κουφοντίνα ήταν απο την δεξιά, άρα καταλαβαίνω την θέληση της εκδίκησης !!!!! απο την Κυβέρνηση. Εφόσον οι νεκροί ήταν δεξιοί (κατά την αρρωστημένη αυτή άποψη) άρα δεν τρομοκρατήθηκε ο Ελληνικός λαός, αλλά σκοτώθηκαν μερικοί δεξιοί μόνο! ας δώσουμε χείρα βοηθείας στο καημένο το παιδί …… παιδί 64 χρονών βέβαια !

Όταν κατάλαβαν στην αντιπολίτευση πόσο αντιδημοκρατική και ταυτόχρονα φασιστική είναι αυτή η δήλωση, ότι δεν τους βγαίνει η επένδυση στην στήριξη του αρχιτρομοκράτη, πήραν αποστάσεις και άρχισαν να τα μαζεύουν. Όχι ότι οι περισσότεροι δεν συμφωνούν με τον κομματικό γέροντα, αλλά οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι το 70% του κόσμου είναι εναντίον οποιασδήποτε υποχώρησης απέναντι στον Κουφοντίνα, το 15% είναι αδιάφορο και δεν ασχολείται καν και μόνο ένα 15% υποστηρίζει τις θέσεις του Κουφοντίνα αν και οι περισσότεροι απο αυτούς το κάνουν απο άγνοια ή γενικά μίσος στην Κυβέρνηση. Θαρρείς και μας ενδιαφέρει σαν ανθρώπους η πολιτικές θέσεις και όχι η αφαίρεση μιας ζωής.

Είναι καιρός να εξαλείψει η Δημοκρατία αυτά τα ακραία φασιστοειδή στοιχεία απο την δεξιά και απο την αριστερά. Είναι καιρός να μπούνε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας όλοι οι κομματικοί γέροντες που μολύνουν το μυαλό των νέων ανθρώπων.

Related posts

Τηλεργασία : Τι ισχύει για τους εργαζόμενους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Δημήτρης Δημητριάδης

Θέσεις εργασίας στα Δημοτικά Ιατρεία της Θεσσαλονίκης (Κάνε τα χαρτιά σου)

Σταύρος Καρυπίδης

Αεροναυτική Άσκηση EUNOMIA – Ελλάδας-Γαλλίας-Κύπρου-Ιταλίας – Φωτογραφίες ΓΕΕΘΑ.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy