Ελλάδα Πολιτική

Κ. Γκιουλέκας:” Αυτοί που αντιδρούν σήμερα γιατί δεν έκαναν το ίδιο θέμα όταν δεν εορτάστηκε η 25η Μαρτίου, η 28η Οκτωβρίου, το Πάσχα…”

«Φέτος τιμούμε το Πολυτεχνείο με έναν διαφορετικό τρόπο, όπως τιμήσαμε και τις εθνικές επετείους μας. Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι αυτό το κάνει η Κυβέρνηση για να περάσει την αντιλαϊκή πολιτική της, όπως φαντάζονται κάποιοι; Δεν βλέπουν ότι καθημερινά δεκάδες συνάνθρωποί μας φεύγουν από τον κορωνοϊό; Επιτέλους, ας μην δοκιμάζουν κάποιοι την κοινή λογική!», σχολίασε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” του καναλιού OPEN.

«Αυτοί που αντιδρούν σήμερα αναρωτιέμαι γιατί δεν έκαναν το ίδιο θέμα όταν δεν πραγματοποιήθηκαν οι εθνικοί εορτασμοί, όπως γινόντουσαν κάθε χρόνο, της 25ης Μαρτίου, της 28ης Οκτωβρίου, όταν δεν γιορτάσαμε το Πάσχα…», υπογράμμισε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και κατέληξε:

«Ας επικρατήσει η κοινή λογική. Ούτε η δημοκρατία κινδυνεύει, ούτε η Κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τις ελευθερίες του λαού. Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς για να βρεθεί ένας κοινός τόπος και να αποφευχθεί όλο αυτό.
Και όσοι μιλούν για αυταρχισμό της Κυβέρνησης, ελπίζω να μην θεωρούν ότι και η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας διακατέχεται από αυταρχικά σύνδρομα διότι χθες έκρινε σωστή την απόφαση να περιοριστούν οι εκδηλώσεις εορτασμού για το Πολυτεχνείο προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία».

Related posts

Έναρξη υποβολής αιτήσεων εγγραφών στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.ΙΕΚ) της χώρας για το έτος κατάρτισης 2020-2021

Δημήτρης Δημητριάδης

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, που δραστηριοποιούνταν στην παράνομη έκδοση αδειών οδήγησης, καθώς και Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας και Επαγγελματικής Επάρκειας

Δημήτρης Δημητριάδης

Ανακοίνωση για τις προσλήψεις επικουρικών ιατρών στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy