Ελλάδα Πολιτική

Κ. Γκιουλέκας: “Κάποιοι εκμεταλλεύονται τις καταλήψεις για να κάνουν αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση”

«Δεν άκουσα από κανέναν να λέει ότι τα σχολειά μας πρέπει να μείνουν ανοικτά και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις για όσα προβλήματα υπάρχουν.
Δυστυχώς, κάποιοι επιδίδονται σε μία ακατάσχετη καταστροφολογία και επιλέγουν ένα τέτοιο ευαίσθητο θέμα για να κάνουν σπέκουλα και αντιπολίτευση στην Κυβέρνηση προκειμένου να προσπορίσουν μικροκομματικά οφέλη», υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας στους “Αταίριαστους” του ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για τα όσα καταλογίζει η αντιπολίτευση για τους χειρισμούς στην εκπαίδευση και τις καταλήψεις στα σχολεία.

«Πρέπει να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία! Οι μαθητές είναι τα παιδιά μας, είναι παιδιά όλων μας. Είναι δυνατόν να βάλουμε ποτέ τα παιδιά μας απέναντι;! Αλίμονο!
Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος και τα σχολεία μας να είναι ανοικτά και να μην χάνονται πολύτιμες ώρες διδασκαλίας.

Κανείς δεν λέει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Γίνονται σημαντικές προσπάθειες για να λύσουμε τα όποια προβλήματα και να λειτουργήσουν σωστά τα σχολεία. Ήπια, ήρεμα και με συζήτηση, αυτό είναι που προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά να το καταλάβουν», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Κληθείς να απαντήσει στο εάν πιστεύει ότι οι καταλήψεις είναι υποκινούμενες ο Κ.Γκιουλέκας ανέφερε:

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι υπάρχουν παιδιά που είναι υποχείρια του οποιουδήποτε. Οι μαθητές δεν είναι υποχείρια κανενός. Το ότι κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν πολιτικά την κατάσταση, ναι, αυτό συμβαίνει».

Related posts

Δημόσια διαβούλευση επί του Σχεδίου Νόμου για την ενσωμάτωση της 5ης Οδηγίας για την καταπολέμηση του ξεπλύματος χρήματος/χρηματοδότησης της τρομοκρατίας – Τροποποίηση του ν. 4557/2018

Δημήτρης Δημητριάδης

Δείτε το πρώτο video του MEGA που θα σας συγκινήσει!!! MEGA ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ! Έρχεται…

Σταύρος Καρυπίδης

Απαράδεκτος και πάλι ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γ. Στόλτενμπεργκ, ο οποίος κρατάει ίσες αποστάσεις απέναντι στις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy