Ελλάδα Πολιτική

Κ.Γκιουλέκας: “Να τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης, το οφείλουμε απέναντι και στο κοινωνικό σύνολο και στον εαυτό μας!”

Τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα”:

«Το θέμα ενός ακόμη lockdown το έχει αποκλείσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Θα πρέπει να έχουμε μια τέτοια κορύφωση κρουσμάτων στην Ελλάδα και να ξεφύγει η κατάσταση εντελώς εκτός ελέγχου για να φθάσουμε σε μια τέτοια τραγική εξέλιξη.
Υπάρχουν ανησυχητικά φαινόμενα και γι’ αυτό παίρνονται επιπλέον μέτρα. Δουλεύουμε και παίρνουμε τα μέτρα ακριβώς για να μην χρειαστεί το έσχατο μέτρο ενός lockdown», υπογράμμισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.
«Ισχύει το “κάλλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν”, και, μάλιστα, ένα “θεραπεύειν” που είναι εξαιρετικά αμφίβολο στην παρούσα φάση. Καλό είναι να τηρούμε τα μέτρα προφύλαξης, το οφείλουμε απέναντι και στο κοινωνικό σύνολο και στον εαυτό μας», τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας και ερωτηθείς για τις ΜΕΘ ανέφερε:

«Για τις ΜΕΘ δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία. Αυξήσαμε εγκαίρως τις κλίνες στις ΜΕΘ προκειμένου, ακόμη και σε ένα άσχημο σενάριο που όλοι το απευχόμαστε, τα νοσοκομεία να έχουν πλήρη ετοιμότητα και επάρκεια».

Related posts

Από σήμερα η κατάθεση των μηχανογραφικών για τους υποψήφιους των πανελληνίων

Στεφανία Ασπρίδου

Η 5η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ» με εισιτήριο… τρόφιμα

admin

Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο μετά τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες απο τα ηχογραφημένα μηνύματα για την φωτιά στο Μάτι.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy