Ελλάδα

Κ.Γκιουλέκας: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις αγρυπνούν για να εξασφαλίζουν την ειρήνη μας!”

Τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας στην εκπομπή “ONline” του ΣΚΑΪ.

«Έπρεπε οπωσδήποτε να ληφθούν διορθωτικά μέτρα. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η κατάσταση με την πανδημία συνεχίζεται και εξελίσσεται. Και ανάλογα με τα νέα δεδομένα προσαρμοζόμαστε. Η χώρα δεν μπορεί να είναι κλειστή. Είναι σημαντικό να μπορεί να λειτουργήσει και ο τουρισμός στην χώρα και οι βασικές δομές της οικονομίας μας. Πάντοτε, όμως, προφυλάσσοντας το υπέρτατο αγαθό της υγείας.
Αυτό που είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα, αυτό που καταφέραμε, να είμαστε μία από τις ασφαλέστερες χώρες, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ας μην το χάσουμε τώρα», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης.

Ερωτηθείς για τις τουρκικές προκλήσεις ο Κ.Γκιουλέκας ανέφερε:

«Υπάρχει μία εθνική γραμμή από την οποία δεν παρεκκλίνουμε ούτε σπιθαμή: καμία ανοχή σε οποιαδήποτε παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.
Οι άνδρες και οι γυναίκες που υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις μας, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, το Πυροσβεστικό Σώμα δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό να αγρυπνούν για να εξασφαλίζουν την ειρήνη μας, αλλά και να στέλνουν το μήνυμα ότι η Ελλάδα εάν ποτέ απειληθεί θα απαντήσει πολύ ισχυρά!», τόνισε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής.

Related posts

Έλενα Ράπτη: «Η Αμερικανική διπλωματία σε ισχύ για να προσέλθει η Τουρκία σε γόνιμο διάλογο».

Δημήτρης Δημητριάδης

Νέα, ψηφιακή εποχή για τα Διαδραστικά Σχολικά Βιβλία:προηγμένο περιβάλλον αναζήτησης, εύχρηστα εργαλεία για όλους

Δημήτρης Δημητριάδης

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης για εργαζομένους στον Τουρισμό με επίδομα 400 ευρώ (αιτήσεις)

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy