Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Κ. Ζέρβας: Καθ’ όλα έτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης εν όψει χειμώνα

Την ετοιμότητα του μηχανισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης αναφορικά με την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου διαπίστωσε ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίος σήμερα το πρωί επιθεώρησε τον στόλο των δημοτικών οχημάτων που χρησιμοποιούνται σε περίπτωση χιονόπτωσης ή παγετού.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης είναι έτοιμος, με αλάτι, με υδροφόρες, με οχήματα, με προσωπικό, με συγκεκριμένο σχέδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο μηχανισμός του Δήμου θα καταφέρει να κρατήσει την πόλη καθαρή.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωί επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο του Δήμου, όπου βρίσκονται τα δεκαέξι οχήματα τα οποία, όταν προκύπτει ανάγκη, επιστρατεύονται στη μάχη ενάντια είτε του χιονιά είτε του παγετού.

«Είμαστε ετοιμοπόλεμοι, ώστε σε περίπτωση χιονιά και παγετού να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της πόλης», διαβεβαίωσε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης.

Από την πλευρά του ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Μωυσίδης, αναφερόμενος στις προετοιμασίες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου, υπογράμμισε ότι ήδη έχουν συσκευαστεί περισσότεροι από 4.500 σάκοι με αλάτι, οι οποίοι σε περίπτωση χιονιά διανέμονται σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, όπως ενδεικτικά σε νοσοκομεία, σε σχολεία, σε περιοχές της Άνω Πόλης, κ.ά.

Στην επιθεώρηση στον χώρο του αμαξοστασίου του Δήμου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ακόμη ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για δράσεις που αφορούν τη Δημοτική Αστυνομία Δημήτρης Δαγκλής καθώς και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ευθύμης Φωτόπουλος.

Related posts

Δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα μετά τη δοξολογία για τον Πολιούχο της Θεσσαλονίκης Άγιο Δημήτριο

Δημήτρης Δημητριάδης

Η 30η Συνάντηση Φιλαρμονικών Ορχηστρών Δήμου Καλαμαριάς διαδικτυακά το Σάββατο και την Κυριακή 21/11 – 22/11

Δημήτρης Δημητριάδης

«Τρωάδες» του Ευριπίδη Πρεμιέρα: Θέατρο Δάσους, Θεσσαλονίκη Πέμπτη 20, Παρασκευή 21, Σάββατο 22 Αυγούστου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy