Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Μάσκες και στα ιδιωτικά σχολεία μοίρασε ο δήμος Θέρμης

Μετά τα δημόσια σχολεία, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στα οποία ο δήμος Θέρμης έχει μοιράσει ήδη περί τις 30.000 μάσκες για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς, τις οποίες προμηθεύτηκε εξ ιδίων πόρων, σήμερα ο δήμος διένειμε άλλες 4.100 μάσκες για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τεσσάρων ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων τα οποία λειτουργούν στα διοικητικά του όρια.

Από το πρωί, υπάλληλοι του δήμου επισκέφθηκαν τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και παρέδωσαν στους διευθυντές τους τις ποσότητες που αντιστοιχούν αναλόγως του αριθμού των μαθητών κάθε σχολείου. Πρόκειται για μάσκες τις οποίες απέστειλε η Κεντρική Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σε υλοποίηση της απόφασης της Πολιτείας να χορηγηθούν δωρεάν μάσκες σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Έτσι, μέχρι στιγμής, σε κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό δημόσιου σχολείου ο δήμος Θέρμης έχει μοιράσει από τρεις μάσκες και από δύο στους μαθητές των ιδιωτικών σχολείων. Μόλις έρθουν οι υπόλοιπες ποσότητες από τις μάσκες τις οποίες αποστέλλει η ΚΕΔΕ, θα δοθούν επιπλέον μάσκες σε όλους τους μαθητές. Παράλληλα, ο δήμος Θέρμης θα παρακολουθεί στενά τη λειτουργία του κάθε σχολείου, θα είναι δίπλα στα παιδιά και στους συλλόγους εκπαιδευτικών και γονέων, θα συνεργάζεται μαζί τους, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη η οποία θα δημιουργείται στη διάρκεια της χρονιάς.

Related posts

Δήμος Κορδελιού Ευόσμου – Ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση των δρομολογούμενων συγκοινωνιακών παρεμβάσεων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Ελευθέριο Κορδελιό

Δημήτρης Δημητριάδης

Αναστολή δρομολογίων για τα Κοιμητήρια Ευόσμου από το Σάββατο 7/11/2020

Δημήτρης Δημητριάδης

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy