Ελλάδα

Μήνυμα της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Καλή σχολική χρονιά σε όλες και σε όλους!

Μια νέα χρονιά ξεκινά γεμάτη όρεξη για μάθηση, ελπίδες, προσδοκίες, αλλά και με τις ιδιαιτερότητες μίας νέας κανονικότητας.

Οι προτεραιότητές μας είναι δύο: αφ’ ενός να συνεχίσουμε όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται την απαραίτητη για όλους εκπαιδευτική διαδικασία, αφ’ ετέρου να προστατεύσουμε την πολύτιμη υγεία των μαθητών μας, των εκπαιδευτικών μας, των οικογενειών μας.

Τους περασμένους μήνες δοκιμαστήκαμε πολύ. Όμως προσαρμοστήκαμε, αλλάξαμε τις συνήθειές μας και βγήκαμε νικητές. Έτσι και τώρα, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι.
Επιστρέφουμε λοιπόν στα θρανία, τηρώντας τα μέτρα, ακούγοντας τους δασκάλους και τους καθηγητές μας, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Μαθαίνουμε Ασφαλείς!»

Related posts

Στο Πολυτεχνείο κατέθεσε στεφάνι η πρόεδρος της Δημοκρατίας «Η Δημοκρατία δεν είναι μόνο καθεστώς ελευθερίας, αλλά και ευθύνης»

Δημήτρης Δημητριάδης

Η διεύθυνση και το προσωπικό της εφημερίδας μας, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Δημήτρης Δημητριάδης

Τουρκία ….. στα πρόθυρα του παραλογισμού! Σκάνδαλο θεωρεί τον ελλιμενισμό του πλοίου υποστήριξης των ΗΠΑ το οποίο βάφτισαν ελικοπτεροφόρο επίθεσης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy