Ελλάδα Πολιτική

Μία εικόνα χίλιες λέξεις ………. Ο ΚΥΡ για τις συγκεντρώσεις της επετείου του Πολυτεχνείου

Όλα τελείωσαν ………. αλλά η ατιμωρησία όσων αρνήθηκαν να εφαρμόσουν τον νόμο, δυσαρέστησε την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Έβαλε σε κίνδυνο τους νέους ανθρώπους που άκουσαν τα σαλπίσματα του κόμματος και των επαγγελματιών πολιτικών και έτρεξαν να φωνάξουν υπέρ της Δημοκρατίας, μια καημένη Δημοκρατία που δεν διάβασαν ποτέ ότι επί 45 χρόνια στα κράτη της Ανατολικής Ευρώπης κυνηγήθηκε όσο τίποτε άλλο.

Το ΚΚΕ έπρεπε να δείξει στους ψηφοφόρους του ότι κάτι κάνει. Ήταν τόσο έντονη η πίεση που για πρώτη φορά ξέφυγε απο τα όρια. Έπρεπε να κρατήσει τα προσχήματα και να δείξει ότι μάχεται εναντίον της κυβέρνησης. Μόνο που τελικά η αντίδραση ήταν απέναντι στην κοινωνία. Συνηθισμένο στην ατιμωρησία, χαϊδεμένο παιδί όλων των Κυβερνήσεων έπρεπε να δείξει ότι δεν μπορεί να εφαρμόζεται ένας νόμος απο μια κυβέρνηση χωρίς να υπάρχουν αντιδράσεις.

Το πολυτεχνείο ήταν απλά μια δικαιολογία.

Related posts

Παραιτήθηκε ….. ή τον παραίτησαν από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής

Δημήτρης Δημητριάδης

Μάσκες υποχρεωτικά από Νηπιαγωγείο μέχρι Γ’ Λυκείου – Δείτε τι θα γίνει με τις απουσίες

Δημήτρης Δημητριάδης

Σύνοδος κορυφής Ε.Ε. Ευχαριστημένη η Ελληνική και Κυπριακή πλευρά, γκρίνια απο τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τον διπλωματικό μαραθώνιο.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy