Ελλάδα Οικονομία Πρώτο Θέμα

Μακροχρόνια άνεργοι. Οι μόνοι που έμειναν έξω απο κάθε βοήθημα και βρίσκονται στο έλεος της εξαθλίωσης

Πρωτοφανής απόφαση που στέλνει χιλιάδες μακροχρόνια ανέργους στα σκουπίδια, καθώς όσοι είναι πάνω απο 1 χρόνο άνεργοι ή εισέπραξαν το τεράστιο ποσό των 400 ευρώ τον Απρίλιο αποκλείονται από το επίδομα. 400 ευρώ για το 2020, διά 12 μήνες μας κάνει 33,33 ευρώ τον μήνα ή 1,09 ευρώ την ημέρα. Έ ένα ψωμί το παίρνουν την ημέρα.

Μέσα σε εκατομμύρια συνταξιούχους, χιλιάδες υπαλλήλους, την αεροπορική εταιρεία Aegean και δεκάδες άλλες επιχορηγήσεις, το μόνο πρόβλημα στον Κρατικό προϋπολογισμό ήταν οι μακροχρόνια άνεργοι.

Απόντες απο κάθε δράση και τοποθέτηση βουλευτές όλων των κομμάτων, περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και κάθε λογής πολιτικός, που δείχνουν μια πρωτόγνωρη αδιαφορία για χιλιάδες Ελλήνων πολιτών !!!

Related posts

Κοινή προσπάθεια απο όλους και έκκληση στους πολίτες να τηρούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού απευθύνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την τηλεδιάσκεψη με τον Πρωθυπουργό για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Σύνεση, κορονοϊός και τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας

Δημήτρης Δημητριάδης

Μetoogreece.gr: Άνοιξε η πλατφόρμα καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy