Ελλάδα

Μεγάλες καταστροφές στην πόλη της Καρδίτσας. Μεταβαίνει ο Πρωθυπουργός.

Ένα βίντεο του Βασίλη Κωστούλα που έχει κυκλοφορήσεις στο διαδίκτυο δίχνει με γλαφυρό τρόπο της κατάσταση που βρίσκεται η πόλη της Καρδίτσας. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, με ανθρώπους να προσπαθούν να τους διασχίσουν, αλλά και εικόνες από drone, οι οποίες καταγράφουν το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής. Σχεδόν όλη η πόλη της Καρδίτσας είναι πλημμυρισμένη.

Οι Πυροσβεστικές δυνάμεις σε συνεργασία με όλους τους φορείς αντιμετώπισης καταστροφών παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα για αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων.

Σε άμεση συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και οι Περιφέρειες και Δήμοι της χώρας, για τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς τους.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Related posts

TruStFoodS, ακρωνύμιο για Αειφόρες Αλυσίδες Τροφίμων

Δημήτρης Δημητριάδης

Δολοφονική απόπειρα κατά του δημοσιογράφου του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, Στέφανου Χίου.

Δημήτρης Δημητριάδης

Η 5η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ» με εισιτήριο… τρόφιμα

admin

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy