Ελλάδα Οικονομία

Μεγάλη επένδυση της Microsoft στην Ελλάδα

Μια μεγάλη επένδυση που αναμένεται να φτάσει το 1 δισ. ευρώ τα επόμενα χρόνια αναμένεται να ανακοινώσει αύριο η Microsoft μέσω του προέδρου της Brad Smith και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με την “Καθημερινή” οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αύριο από το Μουσείο της Ακρόπολης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επένδυση αναμένεται να αφορά τις δραστηριότητες της εταιρείας στην δημιουργία υποδομών και τμήματος ανάπτυξης R&D πάνω στις υπηρεσίες cloud.

Πρόκειται για ένα deal το οποίο δουλεύεται εδώ και αρκετό καιρό από τα υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης, τον συντονισμό είχε το ίδιο το γραφείο του πρωθυπουργού και οι προετοιμασίες έγιναν υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, καθώς όλες οι πλευρές έχουν υπογράψει σύμφωνο εμπιστευτικότητας.

Related posts

Ο Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσία του Υφυπουργού, κ. Χρ. Δήμα, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τις ΗΠΑ στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Έλενα Ράπτη: «Η Αμερικανική διπλωματία σε ισχύ για να προσέλθει η Τουρκία σε γόνιμο διάλογο».

Δημήτρης Δημητριάδης

Διπλασιάστηκε η χρήση του TaxisNet τους τελευταίους επτά μήνες

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy