Θεσσαλονίκη

Μεγάλη στρατηγική συνεργασία του ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ με το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης

Το ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για σύναψη συνεργασιών με διακεκριμένους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς που αποσκοπούν στην προαγωγή του εκπαιδευτικού, κοινωνικού και ερευνητικού έργου του, προχωρά σε μια πολύ σημαντική σύναψη συνεργασίας με το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης.

Απώτερος στόχος μέσα από αυτή τη συνέργεια είναι η προώθηση και η βελτίωση της εκπαιδευτικής κατάρτισης του τομέα Γαστρονομίας και συγκεκριμένα της ειδικότητας Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειας (Chef) του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ όπου θα προσφέρονται από κοινού ημερίδες, διαλέξεις και σεμινάρια που θα απευθύνονται σε σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ.

Το σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει την από κοινού διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων στον τομέα Γαστρονομίας, που θα απευθύνονται στους αποφοίτους και επαγγελματίες του κλάδου, όπως επίσης τη συνεχή υποστήριξη του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στην πρακτική άσκηση των αποφοίτων στην ειδικότητα: Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:
ΙΕΚ ΠΑΣΤΕΡ, Τσιμισκή 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 281 282 | info@paster.gr | www.paster.gr

Related posts

Σε καραντίνα το «Blue Star Mykonos» που έφυγε από Καβάλα – Μέλος πληρώματος παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα

Σταύρος Καρυπίδης

Αίτηση υποψηφιότητας για τον εορτασμό των 200 ετών του σύγχρονου ελληνικού κράτους.

Δημήτρης Δημητριάδης

Διακοπές νερού στην Θεσσαλονίκη – Δευτέρα 9.11.2020

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy