ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Μην αφήνεις τα κουνούπια να σε τσιμπάνε

Προφυλαχθείτε από τα κουνούπια

Το καλοκαίρι στην Ελλάδα, είναι η πιο ωραία περίοδος του χρόνου. Ο καταγάλανος ουρανός και ο ήλιος προσφέρουν τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες για τους Έλληνες και τα εκατομμύρια των τουριστών. Ένα πρόβλημα όμως που δημιουργείται το καλοκαίρι, είναι η ύπαρξη των ενοχλητικών εντόμων και ειδικά των κουνουπιών, που ταλαιπωρούν όλους τα υπέροχα καλοκαιρινά βράδια.

Καθ όλη την περίοδο κυκλοφορίας των κουνουπιών, μπορείτε να προστατεύεστε από τα τσιμπήματα, τηρώντας ατομικά μέτρα προστασίας. Στο πλαίσιο ενίσχυσης των δράσεων ενημέρωσης του κοινού σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης από τα κουνούπια και πρόληψης νοσημάτων που μεταδίδονται με αυτά, σας κοινοποιούμε το επικαιροποιημένο ενημερωτικό υλικό, το οποίο είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (https://eody.gov.gr)

Φυλλάδιο «Ιός του Δυτικού Νείλου: Μαθαίνω και προφυλάσσομαι»,
Φυλλάδιο για παιδιά «Μην αφήνεις τα κουνούπια να σε τσιμπάνε!»
Φυλλάδιο “Μέτρα προστασίας από τα κουνούπια”

Related posts

Εξετάσεις με μάσκες και στα Πανεπιστήμια – Δείτε τι προβλέπει το νέο ΦΕΚ

Δημήτρης Δημητριάδης

Covid 19 – 35 νέα κρούσματα του ιού στην Ελλάδα την Πέμπτη 16.7.2020 – τα 13 στις πύλες εισόδου της χώρας.

Δημήτρης Δημητριάδης

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξεπέρασαν την Τετάρτη τους 150.000 καταγεγραμμένους θανάτους Covid-19 – καθώς ο αριθμός των καθημερινών θανάτων από τον ιό στις ΗΠΑ είναι ο υψηλότερος από την άνοιξη.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy