Ελλάδα Πολιτική Πρώτο Θέμα

Μητσοτάκης: Συγχαίρω το Λιμενικό Σώμα

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες και ειδικά εντός των Ελληνικών τειχών έστειλε ο Πρωθυπουργός για την δράση του Λιμενικού και τις απαράδεκτες θέσεις τις Τουρκίας, που δυστυχώς τις υιοθετούν και μερικοί Έλληνες για χάριν της μικροπολιτικής.

Στην έναρξη της ομιλίας του στη Βουλή, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στο περιστατικό με το ναυάγιο σκάφους ανοιχτά της Χάλκης, δίνοντας συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα.

“Συγχαρητήρια στο Λιμενικό Σώμα και όλες στις ένοπλες δυνάμεις που συνεργάστηκαν χθες το βράδυ υπό αντίξοες συνθήκες στη μεγαλύτερη επιχείρηση διάσωσης, που έγινε τους τελευταίους μήνες στο Αιγαίο, στη Χάλκη. Σχεδόν 100 ζωές σώθηκαν. Είναι μια ακόμα τρανή απόδειξη ότι η δράση μας στις θάλασσες δεν είναι μόνο εθνική αλλά και ανθρωπιστική. Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιμένουν να μεταδίδουν fake news για δήθεν αδιαφορία της Ελλάδας για ανθρώπους που κινδυνεύουν στη θάλασσα” είπε ο Πρωθυπουργός.

Related posts

Νέα κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με ΚΙΝΑΛ για την Διαμαντοπούλου και τον Λοβέρδο

Δημήτρης Δημητριάδης

Ποινή κάθειρξης έως 10 έτη για τους βασανιστές ζώων – Ομόφωνη αποδοχή της τροπολογίας από το σύνολο των κομμάτων.

Δημήτρης Δημητριάδης

Διαδικτυακή διεξαγωγή Συνεδρίου της Εκκλησίας της Ελλάδος: «Εθνοσυνέλευση των Νέων»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy