Βόρεια Ελλάδα Περιφερειακά Νέα Πρώτο Θέμα

Μικρό επιβατικό αεροσκάφος …. προσγειώθηκε ανώμαλα πάνω σε σπίτι στην Πρώτη Σερρών

Αεροπορικό ατύχημα στην Βόρεια Ελλάδα. Μικρό αεροσκάφος έχασε τον έλεγχο και έπεσε μέσα την Πρώτη Σερρών χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν ανθρώπινα θύματα. Ακόμη και ο πιλότος μέσα στην ατυχία του βγήκε ελαφρά τραυματισμένος και περίμενε το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν.

Το αεροσκάφος τύπου Cessna είναι ένα μικρό ελαφρύ μονοκινητήριο αεροσκάφος – ταξί με δυνατότητα μεταφοράς εκτός του πιλότου 3 ατόμων. Λόγω του μικρού μεγέθους και της ελαφριάς δομής του, η ταχύτητα απώλειας στήριξης είναι μικρή, με αποτέλεσμα να έχει την δυνατότητα να πετάει με μικρές ταχύτητες και να προσγειώνεται ακόμη και σε χωράφια.

Οι αρχές διερευνούν το συμβάν και αναμένεται το πόρισμα για τα αίτια της πτώσης του αεροσκάφους και μάλιστα σε κατοικημένη περιοχή.

Related posts

Δήλωση Δημάρχου Κ. Ζέρβα για την απόφαση του ΚΑΣ σχετικά με το σταθμό του Μετρό στη Βενιζέλου

Σταύρος Καρυπίδης

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Σερρών από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Διαδικτυακή συνάντηση εργασίας με θέμα «Συμμετοχικές διαδικασίες και συνέργειες για την ανάπτυξη Σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy