Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ Πρώτο Θέμα

Μουσικές ευχές από τους KUKLUSAX, την Ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης

Ένα αισιόδοξο μουσικό μήνυμα με ευχές για καλές γιορτές στέλνει με το δικό της μοναδικό τρόπο η Ορχήστρα Σαξοφώνων του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης KUKLUSAX.
Όπως αναφέρουν σε μήνυμά τους τα μέλη της ορχήστρας κάθε χρόνο, τέτοια εποχή βρίσκονταν στις πλατείες και τους δρόμους του δήμου Θέρμης για το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων ή για τη Γιορτή της Λευκής Νύχτας, αντάλλασσαν ευχές με την αισιοδοξία που μόνο η μαγεία της μουσικής μπορεί να προσφέρει.
Φέτος, στις ιδιαίτερες αυτές συνθήκες, όπου μένουμε στο σπίτι για να προστατέψουμε την υγεία όλων μας, τα μέλη της KUKLUSAX δεν σταμάτησαν τις πρόβες.
Όλο αυτό το διάστημα του εγκλεισμού, συνέχισαν να εξασκούνται, έστω και διαδικτυακά για να μπορέσουν, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να ξαναβρεθούν στις πλατείες και τους δρόμους του δήμου Θέρμης και να μας «ταξιδέψουν» και πάλι με τη μουσική τους.

Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή που όλοι περιμένουμε, τα μέλη της Ορχήστρας KUKLUXSAX μας στέλνουν την αγάπη και τις ευχές τους μέσα από ένα χριστουγεννιάτικο μουσικό βίντεο το οποίο αφιερώνουν σε όλους μας!

Related posts

Φυσικό Αέριο μέχρι το 2023 για Λαγυνά, Σοχό Ζαγκλιβέρι, Καβαλάρι και έως το 2025 για το Κολχικό.

Δημήτρης Δημητριάδης

Αναστέλλονται οι εκδηλώσεις του «ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ»

Δημήτρης Δημητριάδης

Αναστολή των εκδηλώσεων του «Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2020» Δήμου Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy