Αγγελίες Θεσσαλονίκη

Μόνιμες θέσεις: Ζητούνται νοσηλευτές, φροντιστές και υπάλληλοι γενικών καθηκόντων για δομή οικοτροφείου στην Ξάνθη

Το Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής & Περίθαλψης ΄΄ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ΄΄, δέχεται βιογραφικά για ειδικότητες, νοσηλευτών, φροντιστών και υπάλληλων γενικών καθηκόντων.

H αποδεδειγμένη, εργασιακή εμπειρία, σε εξωνοσοκομειακές Μονάδες Ψυχικής Υγείας ή Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, σε συναφείς κοινοτικές (μη-ιδρυματικές) Μονάδες του ευρύτερου δημόσιου τομέα και του εξωτερικού, θα αποτελεί κριτήριο μοριοδότησης κατά την αξιολόγηση των βιογραφικών.

Πρόκειται για τη  λειτουργία δομής οικοτροφείου, στο πλαίσιο του προγράμματος αποασυλοποίησης, ΄΄ΨΥΧΑΡΓΩ΄΄, όπου θα φιλοξενούνται δεκαπέντε (15) ενήλικα άτομα έως 65 ετών με ψυχικές διαταραχές και σοβαρά ψυχοκοινωνικά προβλήματα, προερχομένων από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Ψ.Ν.Θ. Η υλοποίηση του έργου εντάσσεται, στην Διοικητική Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στον τομέα Ψυχικής Υγείας Καβάλας Ξάνθης, Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, με πόλη την Ξάνθη.

Το Οικοτροφείο ΄΄ΞΑΝΘΙΟ΄΄ αποτελεί  Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης υψηλού βαθμού προστασίας, στο οποίο θα διαβιούν άτομα με ψυχικές διαταραχές και ψυχοκοινωνικά προβλήματα, τα οποία χρήζουν προστατευμένης στέγασης,  ψυχιατρικής φροντίδας και κοινωνικής υποστήριξης, με τελικό στόχο την πρόληψη των υποτροπών και την βελτίωση της ποιότητας ζωής, ώστε να διασφαλισθεί η επιστροφή  τους στην Κοινότητα και η συνέχιση των σχέσεων τους με τη ζωή και τη δράση της τοπικής κοινωνίας.

Η αποστολή των βιογραφικών, θα γίνει με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση hcipc@otenet.gr,  το αργότερο μέχρι την Παρασκευή στις 27/01/2020.

Πληροφορίες στο  2107221707.

Related posts

Συνάντηση του Δημάρχου Κορδελιού-Ευόσμου με τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης, Κώστα Γκιουλέκα

Δημήτρης Δημητριάδης

ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ.ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ-ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΔ Α.Ε.

Στεφανία Ασπρίδου

Θεσσαλονίκη: Ολική επαναφορά σε επίπεδα lockdown ο κορονοϊός στα αστικά λύματα

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy