ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Τοπικά Νέα

Νέα Ψηφιακή Υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών με Ταυτότητα Οφειλής θέτει σε λειτουργία ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των Δημοσίων υπηρεσιών και των Οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, προχωράει με αλματώδη βήματα. Η Ελλάδα, εν μέσω της πανδημίας ανακαλύπτει τις ψηφιακές εργασίες, την γρήγορη εξυπηρέτηση, την εξάλειψη της αναμονής σε ταμεία και γραφεία, την ολοκλήρωση μέρος των υποθέσεων του γρήορα και με ασφάλεια.

Ασφαλείς, άμεσες, με δίχως ταλαιπωρία και γραφειοκρατία συναλλαγές με τις οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου εξασφαλίζει για τους δημότες ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, θέτοντας σε πλήρη λειτουργία τη νέα υπηρεσία Ηλεκτρονικών Πληρωμών.

Απαντώντας στις προκλήσεις της νέας ψηφιακής εποχής, η δημοτική αρχή προχωρά στον ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Δήμου, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πολίτες να διεκπεραιώσουν τις συναλλαγές τους μέσω της ταυτότητας οφειλής, με την αξιοποίηση και την καινοτόμο χρήση των σύγχρονων τεχνολογιών.

Η νέα on line υπηρεσία είναι προσβάσιμη μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΦΕΙΛΗΣ, παρέχοντας στους εγγεγραμμένους χρήστες τη δυνατότητα προβολής αλλά και εξόφλησης βεβαιωμένων οφειλών (ΤΑΠ, κλήσεις, τέλος τραπεζοκαθισμάτων κ.ο.κ). Οι ενδιαφερόμενοι με την είσοδό τους στο σύστημα λαμβάνουν ενημέρωση μέσω της ταυτότητας οφειλής για τις οικονομικές εκκρεμότητές τους προς τον Δήμο, τις οποίες μπορούν να εξοφλήσουν ηλεκτρονικά.

Η σύνδεση στην υπηρεσία ηλεκτρονικών πληρωμών πραγματοποιείται με τη χρήση κωδικών taxisnet, ενώ ηεξόφληση της οφειλής θα γίνεται είτε με e-banking, με τη χρήση του κωδικού της Ταυτότητας Οφειλής (25ψήφιος κωδικός ΔΙΑΣ-RF που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό/ έντυπο ειδοποιητήριο), είτε με e-Pos, ακολουθώντας τα βήματα της πληρωμής με κάρτα. Το σύστημα παρέχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και εκτύπωσης της απόδειξης είσπραξης, καθώς και αναλυτικής προβολής των ειδοποιητηρίων με τις οφειλές.

“Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του Δήμου μας γίνεται πλέον πραγματικότητα, εξασφαλίζοντας σύγχρονες και αναβαθμισμένες ψηφιακές υπηρεσίες για τους δημότες” δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισημαίνοντας πως η εφαρμογή της διοικητικής μεταρρύθμισης βρίσκει τον Δήμο Κορδελιού Ευόσμου στην πρώτη γραμμή, σε μια προσπάθεια για τη ριζική αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη και τη μείωση της γραφειοκρατίας.

“Η παγκόσμια υγειονομική κρίση ανέδειξε περίτρανα την ανάγκη να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας και την ασφάλειά τους, θέτοντας την ψηφιακή εξυπηρέτηση του πολίτη σε πρώτο πλάνο” τόνισε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Χρήστος Φωτιάδης, υπογραμμίζοντας πως η εισαγωγή νέων ψηφιακών υπηρεσιών που απλοποιούν τις συναλλαγές του κοινού με τον Δήμο είναι για τη δημοτική αρχή πρώτη προτεραιότητα.

Related posts

Η 5η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θεατρικών Σχημάτων «ΘΥΜΕΛΗ» με εισιτήριο… τρόφιμα

admin

Δήμος Θέρμης:θα χρειαστούν 78 καθαρίστριες για την καθαριότητα των 664 σχολικών αιθουσών για την σχολική περίοδο 2020-2021

Στεφανία Ασπρίδου

Υπογράφηκε η σύμβαση για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του Πέτρινου Σχολείου στο Ωραιόκαστρο

Στεφανία Ασπρίδου

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy