Αστυνομικά ΔΙΕΘΝΗ

Νεκρός ο Γάλλος που σκότωσε 3 αστυνομικούς στην Γαλλία και κρατούσε όμηρο την γυναίκα του

Η Αστυνομία της Γαλλίας κλήθηκε να σώσει μια γυναίκα απο τα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και για προηγούμενες απόπειρες ενδοοικογενειακής βίας. Στην προσπάθεια να σώσουν την σύζυγο του – όμηρο, πυροβολήθηκαν απο τον ύποπτο. Ένας Αστυνομικός έπεσε νεκρός και ένας δεύτερος τραυματίστηκε. Σε δεύτερο χρόνο ο ύποπτος κατάφερε να σκοτώσει 2 ακόμα αστυνομικούς.

Οι τρεις αστυνομικοί που σκοτώθηκαν ήταν ηλικίας 21, 37 και 45 ετών, σύμφωνα με δήλωση του γαλλικού υπουργείου Εσωτερικών.

Μετά από ώρες ανθρωποκυνηγητού και αφού είχαν ξεχυθεί στους δρόμους τους Saint-Just 300 άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της αστυνομίας (GIGN), ο δράστης βρέθηκε νεκρός.

Στο tweet του, ο κ. Macron είπε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν το κοινό και ήταν “ήρωές μας”

Ο Υπουργός εσωτερικών της Γαλλίας κ. Darmanin εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για τους θανάτους και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους τους στην Αστυνομία. Είπε ότι οι θάνατοι έδειξαν για άλλη μια φορά τους κινδύνους στους οποίους εκτίθενται οι αστυνομικοί στα καθημερινά καθήκοντά τους.

Related posts

Θεσσαλονίκη – Εξιχνιάστηκαν 18 περιπτώσεις κλοπής. Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 29χρονος αλλοδαπός

Δημήτρης Δημητριάδης

Έκτακτο. Ανακαλείται ο πρέσβης της Γαλλίας απο την Τουρκία. – Ερντογάν για Μακρόν. Είναι τρελός ο Γάλλος Πρόεδρος! – Η Γαλλία καταγγέλλει τις «απαράδεκτες» παρατηρήσεις του Ερντογάν για την «ψυχική υγεία» του Προέδρου Macron

Δημήτρης Δημητριάδης

Συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς – Διοργάνωση εκδηλώσεων το 2021

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy