Βόρεια Ελλάδα

Ξάνθη 4 Οκτωβρίου 1919. 101 χρόνια απο την απελευθέρωση της πόλης.

Χρόνια πολλά Ξάνθη! Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή οι εορταστικές εκδηλώσεις

Το Σάββατο 3, Οκτωβρίου 2020 στα πλαίσια του εορτασμού των 101 χρόνων Ελευθερίων της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε υποδοχή της ιερής εικόνας της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσσας στον ιερό καθεδρικό ναό της του θεού Σοφίας Ξάνθης και στη συνέχεια πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο, συνχοροστατούντων του Μητροπολίτη Ξάνθης κ Παντελεήμονος και του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός εθνικής αμύνης Αλκιβιάδη Στεφανής. Επίσης παραβρέθηκαν ο Στρατηγός του τέταρτου σώματος στρατού, ο αρχηγός της αστυνομίας Ξάνθης, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι.

Σήμερα Κυριακή 4/10, ώρα 7.00-10.30 θα τελέσυηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου και στις 11.00 Δοξολογία για την απελευθέρωση.

Related posts

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή θα παρουσιαστεί το Σάββατο και την Κυριακή, 25 και 26 Ιουλίου 2020, στο Θέατρο των Φιλίππων, στα πλαίσια του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Δημήτρης Δημητριάδης

Δώδεκα υποτροφίες σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης για νέους και νέες της Κεντρικής Μακεδονίας εξασφάλισε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από το θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες»

Δημήτρης Δημητριάδης

Πρόκληση του 21ου αιώνα η μετατροπή των πόλεων σε έξυπνες πόλεις

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy