Βόρεια Ελλάδα

Ξάνθη 4 Οκτωβρίου 1919. 101 χρόνια απο την απελευθέρωση της πόλης.

Χρόνια πολλά Ξάνθη! Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή οι εορταστικές εκδηλώσεις

Το Σάββατο 3, Οκτωβρίου 2020 στα πλαίσια του εορτασμού των 101 χρόνων Ελευθερίων της Ξάνθης πραγματοποιήθηκε υποδοχή της ιερής εικόνας της Παναγίας Αρχαγγελιώτισσσας στον ιερό καθεδρικό ναό της του θεού Σοφίας Ξάνθης και στη συνέχεια πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητο, συνχοροστατούντων του Μητροπολίτη Ξάνθης κ Παντελεήμονος και του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός εθνικής αμύνης Αλκιβιάδη Στεφανής. Επίσης παραβρέθηκαν ο Στρατηγός του τέταρτου σώματος στρατού, ο αρχηγός της αστυνομίας Ξάνθης, ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι.

Σήμερα Κυριακή 4/10, ώρα 7.00-10.30 θα τελέσυηκε Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου και στις 11.00 Δοξολογία για την απελευθέρωση.

Related posts

Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού

Δημήτρης Δημητριάδης

Θ. Καράογλου: “Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης αναβαθμίζεται σε λιμάνι της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της ανάπτυξης”

Δημήτρης Δημητριάδης

7 άξονες προτάσεων και 28 μέτρα πολιτικής για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της περιφερειακής βιομηχανίας | Συνάντηση του Προέδρου του ΣΒΕ με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy