Πολιτισμός

Οι Κρητικοί RAKIBUSTERS σε μυστική αποστολή σώζουν τον Ελληνικό Τουρισμό !

Σάρωσαν τα πάντα στο πέρασμα τους και όχι άδικα !! Πάνω από μισό εκατομμύριο προβολές σε λιγότερο από ένα μήνα, παρουσία στην πλειοψηφία των τηλεοπτικών προγραμμάτων και των δελτίων ειδήσεων της χώρας, δημοσιεύματα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Ολλανδία, Βαλκάνια, και Αυστραλία, πηγή έμπνευσης στο Tik Tok αλλά και στους δρόμους της Κρήτης, με επίδοξους σωτήρες να σκαρφίζονται αυτοσχέδιους ψεκαστήρες ρακής… Και τι δεν έφερε το νέο βίντεο της πολυβραβευμένης ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου !

Έντονες φήμες λένε μάλιστα πως αυτή την περίοδο οι επικοί Κρητικοί ήρωες βρίσκονται σε μια απόρρητη αποστολή που τους ανέθεσε με άκρα μυστικότητα η Ελληνική Κυβέρνηση ! Στόχος να ψεκαστεί με Ρακή κάθε ένας επισκέπτης που εισέρχεται στην χώρα ! Για τον λόγο αυτό, ο τρελός ομογενής επιστήμονας Δρ. Παπαδοσηφακαλάκης που ανακάλυψε στο ξακουστό ποτό την δραστική ουσία που εξαφανίζει τον Covid-19, στρατολογεί νέους RAKIBUSTERS οι οποίοι έθεσαν ως όρο για την νέα περιπέτεια τους μονάχα ένα πράγμα ! Να ακούν τον διάσημο πλέον ύμνο τους στην διαπασών, για να γεμίζουν με θετική ενέργεια και να παίρνουν δύναμη για την αποστολή τους !

Έτσι λοιπόν, οι Έλληνες “GhostBusters” μετά από λαϊκή απαίτηση δημοσίευσαν επιτέλους το Videoclip από το τραγούδι τους και μας καλούν να χορέψουμε μαζί τους στον τρελό ρυθμό της επαναστατικής Κρητικής λύρας ! Απολαύστε το !

Related posts

O Mανούσος Μανουσάκης μιλά στον FM100 για την Αγιά Σοφιά

Δημήτρης Δημητριάδης

Εντατικές διαβουλεύσεις για το σχέδιο τουριστικού μάρκετινγκ της Θεσσαλονίκης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο και τον Οργανισμό Τουρισμού

Σταύρος Καρυπίδης

Ανοίγει το υπερσύγχρονο πολυλειτουργικό κέντρο – θέατρο στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy