Αυτοδιοίκηση Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη Ιστορικά

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου τίμησε και φέτος την επέτειο του Μακεδονικού αγώνα

Στη Δημοτική Ενότητα Ευόσμου η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και στη συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Δήμαρχο Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανό, στο ηρώο της Πλατείας Δημαρχείου. Τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε ο Εκπαιδευτικός του Διαπολιτισμικού Λυκείου Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού η επίσημη δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Διευθυντής του 6ου Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Στέργιος Παπαδόπουλος.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη δέηση και Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Παύλου Μελά στην πλατεία Σκρα.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του covid-19, και ως εκ τούτου υπήρξε περιορισμένη εκπροσώπηση των σχολείων του Δήμου, η οποία προέκυψε μετά από κλήρωση.

Related posts

Υπουργείο Εσωτερικών – Νέα έκτακτη επιχορήγηση προς τους Δήμους

Δημήτρης Δημητριάδης

26ης Οκτωβρίου γιορτή του Αγ. Δημητρίου και επέτειος απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης – ημέρα υποχρεωτικής αργίας στο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης εγκαινιάζει αυτήν την Παρασκευή την Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής σε στην ΦΑΑΘ

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy