Ελλάδα Επιχειρήσεις

Ο ελληνικός όμιλος υψηλής τεχνολογίας που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι Έλληνες

Οι Έλληνες όταν ακούμε “βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα” σκεφτόμαστε πάντα τον Τουρισμό. Και είναι φυσικό καθώς ο Τουρισμός και οι κλάδοι που λειτουργούν γύρω απο τον τουριστικό προιόν φέρνουν τα μεγαλύτερα έσοδα στην Ελλάδα.

Υπάρχει όμως και μια άλλη Ελλάδα, αυτή των καινοτόμων εταιρειών που δεν προβάλλονται απο τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης είτε γιατί είναι εξειδικευμένες σε τομείς υψηλής τεχνολογίας, είτε απλά δεν ………….. πουλάνε στο καθημερινό “κουτσομπολιό”

Μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας είναι η Acmon, ένας ελληνικός όμιλος που δημιουργεί τα εργοστάσια πολυεθνικών εταιρειών!

Η Acmon Systems σχεδιάζει ολοκληρωμένες λύσεις, ξεκινώντας από τη διαχείριση των πρώτων υλών μέχρι την τροφοδοσία των γραμμών παραγωγής. Με την Icon Systems ο όμιλος εισήλθε στο χώρο της δημιουργίας ολοκληρωμένων ρομποτικών λύσεων τελικής συσκευασίας και μεταφοράς. Ενώ η Acmon Data έρχεται να ολοκληρώσει την επιτυχία του έργου με το λογισμικό που έχει αναπτύξει, το TracePro, για τη διαχείριση της αποθήκης -WMS- και τον έλεγχο της παραγωγής -MES- που επιτρέπει τον έλεγχο και την εποπτεία των γραμμών παραγωγής και τη διασύνδεσή τους με όλα τα τμήματα της εταιρείας, ενώ διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα ελέγχου ποιότητας και ζύγισης.

Η δυναμική της Acmon επιβεβαιώθηκε περίτρανα και το τρέχον έτος, εν μέσω οικονομικής επιβράδυνσης που προκάλεσε η πανδημία. Ο όμιλος παρέδωσε στους χρόνους τους δύο νέα projects της ΒASF στην Ιαπωνία και τη Νιγηρία. Ολοκλήρωσε το εργοστάσιο της εταιρείας «Μύλοι Λούλη» στη Βουλγαρία και η σύνδεση του SAP συστήματος των τριών εργοστασίων του ελληνικού ομίλου με το TracePro, ένα έργο που ολοκληρώνει σε μεγάλο ποσοστό τη διασυνδεσιμότητα όλης της παραγωγής του ομίλου «Μύλοι Λούλη». Εδραίωσε ακόμα περισσότερο τη θέση της στον χώρο του τροφίμου, με τη νέα βιομηχανική μονάδα της Chipita στη Σλοβακία, για την παραγωγή κρουασάν «7 Days» και κράκερς «Bake Rolls», αλλά και τη νέα συνεργασία με την εταιρία «El Sabor», που αφορά τροφοδοσία νέας γραμμής παραγωγής tortillas & nachos.

Website: http://www.acmongroup.com/
Διεύθυνση: 57o χλμ Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας Σχηματάρι Βοιωτίας, 320 09
Τηλέφωνο: 2262 031405

Related posts

Οικουμενικός Πατριάρχης: “Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε άξιοι διάδοχοι ενδόξων προγόνων”

Σταύρος Καρυπίδης

Εγκληματική αμέλεια στην Εύβοια; Μετά τον πνιγμό των 2 ηλικιωμένων, νεκρό και βρέφος. Μήπως κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν τουλάχιστον.

Δημήτρης Δημητριάδης

Ελληνική πρωτοβουλία για συνάντηση Υπουργών Παιδείας και Εμπειρογνωμόνων από τα κράτη-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης, με τη συμμετοχή νέων φοιτητών από όλο τον κόσμο

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy