ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο ιδρυτής της Adobe – Charles Geschke πέθανε σε ηλικία 81 ετών

Ως συνιδρυτές της Adobe, ο Chuck μαζί με το John Warnock ανέπτυξαν ένα πρωτοποριακό λογισμικό που έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν και επικοινωνούν».

Οι ιδρυτές της Adobe προχώρησαν στην δημιουργία της εταιρείας όταν η εταιρεία Xerox αρνήθηκε να προωθήσει την τεχνολογία PostScript που χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα σε κάθε εκτυπωτή, μια καινοτόμος τεχνολογία που παρείχε έναν ριζοσπαστικό νέο τρόπο εκτύπωσης κειμένου και εικόνων σε χαρτί και πυροδότησε την επανάσταση των εκδόσεων στην επιφάνεια εργασίας, ενώ ανέπτυξαν τα πανταχού παρόντα PDF, Acrobat, Illustrator, Premiere Pro και Photoshop.

Αρνήθηκαν την εξαγορά από την Apple και προχώρησαν την εταιρεία τους, η οποία θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος στο λογισμικό επεξεργασίας και παρουσίασης εικόνων και βίντεο.

Related posts

Η Huawei κατέκτησε την πρώτη θέση στα smartphone στον κόσμο το τελευταίο τρίμηνο, ξεπερνώντας τη Samsung για πρώτη φορά

Δημήτρης Δημητριάδης

Η Τουρκία μπλοκάρει τα κοινωνικά μέσα. Ο νέος νόμος της Τουρκίας για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταργεί ουσιαστικά την ελευθερία της έκφρασης.

Δημήτρης Δημητριάδης

Ελληνικός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy