Αυτοδιοίκηση Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη Ιστορικά

Ο Λαγκαδάς τίμησε την “Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα”

Με εκδηλώσεις σε όλο το Δήμο Λαγκαδά τιμήθηκε και φέτος η Επέτειος Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα.

Στην πόλη του Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αγωνιστών που θυσιάστηκαν κατά την περίοδο του Μακεδονικού Αγώνα στο μνημείο της προτομής των Μακεδονομάχων Λαγκαδά, στην κεντρική πλατεία, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. κ. Ιωάννη.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους των πολιτικών, δημοτικών και στρατιωτικών αρχών και εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Στη σημερινή εκδήλωση τιμής και μνήμης στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων, κατέθεσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης.

Μετά την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και εψάλη ο Εθνικός Ύμνος.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του covid-19.

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αλλαγές στην λειτουργία των Λαϊκών Αγορών

Σταύρος Καρυπίδης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), δίπλα στον επαγγελματία και στην κοινωνία της πόλης μας και στον καιρό της πανδημίας.

Δημήτρης Δημητριάδης

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας Σουμελά χθες το απόγευμα (63 φωτογραφίες)

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy