Βόρεια Ελλάδα ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Ο μικρός Παναγιώτης δίνει τη μάχη του και χρειάζεται τη βοήθειά μας

Ο μικρός Παναγιώτης Γαλαρινιώτης είναι 5,5 ετών και μία ασθένεια στον εγκέφαλο, του στερεί σταδιακά την όραση, την κίνηση και τον λόγο. Χρειάζεται να μεταβεί άμεσα στο Ανόβερο της Γερμανίας, για να εγχειριστεί. Οι γονείς του κάνουν μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρώσουν το ποσό των 60.000 ευρώ, που είναι απαραίτητο ώστε να μπορέσει ο Παναγιώτης να δώσει άλλη μία μεγάλη μάχη στη ζωή του. Για το σκοπό αυτό έχουν δημιουργήσει έναν ειδικό διεθνή λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς GR8101722670005267101281234.

Το δικαίωμα του Παναγιώτη στη ζωή στηρίζουν με τον τρόπο τους ο μεγαλύτερος αδερφός του Αστέρης με την υπόλοιπη οικογένεια και τους φίλους. Κατασκευάζουν κουμπαράδες τους οποίους τοποθετούν σε διάφορα καταστήματα των Βασιλικών, της ευρύτερης περιοχής των δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού, αλλά και στην Καλαμαριά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ακόμη και στους Αμπελόκηπους προκειμένου να διευκολύνουν όσους και όσες επιθυμούν να βοηθήσουν.
Στο πλευρό τους στέκονται πλήθος ανθρώπων που έμαθαν ή άκουσαν για την περίπτωση του Παναγιώτη. “Έχουμε πάρει πολύ αγάπη από άγνωστους, ανθρώπους που δεν γνωρίζουν εμάς ή το παιδί μας. Μας τηλεφωνούν, μας εμψυχώνουν και προσπαθούν να μας στηρίξουν με κάθε μέσο. Τους ευχαριστούμε όλους”, λέει η μητέρα του Ανδριάννα Καλεντέρογλου.

“Στην αρχή ήταν ο Δημήτρης και η Ανδριάνα που έπρεπε να αποδεχτούν την νέα κατάσταση και να μη το βάλουν κάτω. Ο μικρός μας γιος θα ήταν ένα παιδάκι χαρισματικό, αλλά και ιδιαίτερο!”, γράφει η μητέρα του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βοηθούν την οικογένεια να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Με πειθαρχία, επιμονή και τις κατάλληλες θεραπείες, ο Παναγιώτης περπάτησε στα τρία του χρόνια! Επόμενος στόχος να μιλήσει. Πηγαίνει στο σχολείο. Όλοι τον αγαπάνε και όλους τους αγαπά! Είναι το χαμόγελο και η ψυχή του που σε κερδίζουν.

Τώρα, όμως, μια νέα διάγνωση και μια νέα δυσκολία. Mια νέα μάχη. Δεν θέλω να μας λυπηθείτε, δεν το επιθυμώ. Θέλω μόνο να ανοίξω την ψυχή μου και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια σας έως τώρα. Στην αρχή ήταν η οικογένειά μας για τον Παναγιώτη. Τώρα είναι μια μεγάλη αγκαλιά ο κόσμος όλος. Σας ευχαριστώ για όλα. Σας ευχαριστούμε για όλα!”.

Related posts

Κορωνοϊός: 14 Δεκεμβρίου η άρση του lockdown- Οι ημερομηνίες κλειδιά

Δημήτρης Δημητριάδης

Με το αφιέρωμα «διαβάΖΟΥΜΕ» συνεχίζει τις διαδικτυακές δράσεις του το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Δωρεάν τεστ ανίχνευσης Covid-19 στο Δήμο Θέρμης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy