Θεσσαλονίκη Τοπικά Νέα

Ο Μιχάλης Γεράνης στο δημαρχείο Καλαμαριάς

Τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Μιχάλη Γεράνη υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης. Μάλιστα στο πλαίσιο της επιβεβλημένης χρήσης μάσκας στη διάρκεια των επαφών, ο κ. Δαρδαμανέλης γνωρίζοντας και τις αθλητικές προτιμήσεις του προέδρου, του πρόσφερε μια μάσκα προσώπου με τη σφραγίδα της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας «Ηρακλής».

Μπορεί η μάσκα να «κόβει» την οπτική επαφή και την αντίδραση στα ερεθίσματα του προσώπου, φαίνεται όμως ότι αποκτά τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Οι δύο άνδρες στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν θέματα που αφορούν την διαχείριση απορριμμάτων τις προοπτικές που υπάρχουν, ενώ συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο να μεταφέρει ο Δήμος Καλαμαριάς τα στερεά απόβλητα στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Αγίου Παύλου, του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ανακύκλωσης Στέλιος Ματσαρίδης.

Related posts

Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας στην Θεσσαλονίκη

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Δήμος Καλαμαριάς, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για τη σύναψη σύμβασης παροχής τεχνικής επιστημονικής υπηρεσίας – «Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για κτίρια του Δήμου».

Δημήτρης Δημητριάδης

Διακοπές στην Θεσσαλονίκη – Δευτέρα 31 Αυγούστου

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy