ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ Ελλάδα

Ο μόνιμα θερμός υποστηρικτής της Τουρκίας, Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ζητά συζητήσεις χωρίς προϋποθέσεις, όπως απαιτεί η Τουρκία.

Δεν μπορεί να κρυφτεί η φιλοτουρκική του στάση σε καμία ομιλία ή ανάρτηση, του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος αν και έχει θεσμικό ρόλο στηρίζει χωρίς δεύτερη κουβέντα κάθε παράλογη απαίτηση που εκφράζουν καθημερινά οι Τούρκοι.

Σε χθεσινή του ανάρτηση λίγο – πολύ κανόνισε να κάτσουν στο τραπέζι των συνομιλιών χωρίς προϋποθέσεις οι Ελλάδα και η Τουρκία, παραβλέποντας ότι οι Τούρκοι εννοούν χωρίς προϋποθέσεις την προσφυγή στο Διεθνές δίκιο που ζητά η Ελλάδα, αλλά με την αποδοχή των δικών τους επεκτατικών απαιτήσεων!

«Μετά τις συζητήσεις μου με τους ηγέτες Ελλάδας και Τουρκίας, οι δύο σύμμαχοι συμφώνησαν να ξεκινήσουν τεχνικές συνομιλίες στο ΝΑΤΟ για τη θέσπιση μηχανισμών προκειμένου να υπάρξει στρατιωτική αποκλιμάκωση και να μειωθεί ο κίνδυνος περιστατικών και ατυχημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ.

Όπως ήταν φυσικό η Άγκυρα έσπευσε να στηρίξει τις δηλώσεις του Γ.Γ. του ΝΑΤΟ καθώς απηχούν τις θέσεις και τις ανιστόρητες προκλήσεις που κάνουν εδώ και χρόνια.

Related posts

Έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων, τρένων και λεωφορείων για τους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές

Δημήτρης Δημητριάδης

Συνεχίζει τις πολιτικές και διπλωματικές επαφές και ενημερώσεις ο Πρωθυπουργός με ξένους ηγέτες για την προκλητικότητα της Τουρκίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Δωρεά απινιδωτή από την INTERAMERICAN στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Καλύμνου

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy