Ελλάδα Επιχειρήσεις

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συνδιοργανωτής στο Street Mode Festival που «επιστρέφει» για 11η χρονιά

Mε τα μουσικά σχήματα των Villagers of Ioannina City, Tuber και Halocraft «τρέχει» από σήμερα το Street Mode Festival στην Θεσσαλονίκη, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ street κουλτούρας στην χώρα, με συνδιοργανωτή τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2009 από μια παρέα φίλων της Θέρμης. H ιδέα να σχεδιάσουν κάτι διαφορετικό στην πόλη έφτασε την 11η χρονιά συνεχούς παρουσίας. Στην περιοχή του Λιμανιού Θεσσαλονίκης (προβλήτα Β-αποθήκη 8) με αμέτρητες συναυλίες. Όλες δράσεις της street κουλτούρας που προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες  σ’ ένα πρόγραμμα διαρκειας έως και την Κυριακή. Μουσικές σκηνές και ζωντανή μουσική dj sets, shows και διαγωνισμοί street art, street dance, parkour,ΒΜΧ, skateboarding κ.α.

Από το 2016 ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι από τους φορείς της πόλης που στηρίζουν έμπρακτα την διοργάνωση. Από φέτος προστέθηκε μία ακόμη μέρα (η σημερινή) η οποία έχει οριστεί ως Day 0 και συμπεριέλαβε τα τρία παραπάνω μουσικά συγκροτήματα.

Related posts

Συνάντηση ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή με τον Διευθυντή Αμυντικής Πολιτικής του ΥΠΑΜ Αυστρίας Dr. Arnold Kammel

Δημήτρης Δημητριάδης

Μητροπολίτης Άνθιμος: «Πιστέψαμε ότι είμαστε υπεράνθρωποι, κρύψαμε την προσβολή μας από τον ιό και οδηγηθήκαμε στον τάφο»

Δημήτρης Δημητριάδης

O Θόδωρος Καράογλου στη διεθνή έκθεση τροφίμων της Κολωνίας “ANUGA FOOD FAIR 2019”

admin

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy