ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτο Θέμα

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μεγάλη ομάδα

Παρόλο το κυνηγητό, τον ψυχολογικό πόλεμο, ακόμη και τις ίδιες του, τις αδυναμίες και τα λάθη, ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα και παρουσίασε μια εικόνα απο τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ, νικώντας τον Ολυμπιακό στην έδρα του και σπάζοντας το αήττητο σερί των 43 αγώνων της ομάδας του Πειραιά και αποδεικνύοντας το ποδοσφαιρικό πνεύμα του ΠΑΟΚ.

Η καθαρή αυτή νίκη, έδειξε ότι όταν μια ομάδα κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο για να παίξει ποδόσφαιρο και να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, μπορεί να αντιμετωπίσει και την καλύτερη θεωρητικά ομάδα. Ο πραγματικός στόχος είναι η νίκη και μόνο η νίκη. Αυτό ήταν το ποδόσφαιρο απο τον 19ο αιώνα που παρουσιάστηκε στην Αγγλία για πρώτη φορά.

Θέαμα και νίκη. Αυτό κάνει μια ομάδα μεγάλη. Τα συστήματα, οι σχεδιασμοί για ισοπαλίες ή ήττες με μικρό σκορ, ορισμένες φορές μπορεί να “βολεύουν” για την τελική βαθμολογία, αλλά μια ομάδα παίζει και το τελευταίο παιχνίδι σαν να ήταν το πρώτο της. Γι αυτό υπερηφανεύονται οι οπαδοί και οι φίλαθλοι μιας πραγματικά μεγάλης ομάδας.

Όταν κατεβαίνει στο γήπεδο μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ, αυτό απο μόνο του είναι γεγονός. Όταν οι υπεύθυνοι και ο προπονητής καταφέρουν να μεταδώσουν αυτό το συναίσθημα στους παίκτες, ο ΠΑΟΚ θα προκαλεί και πάλι το δέος στους αντιπάλους αποδεικνύοντας ότι είναι μια απο τις κορυφαίες ομάδες.

Περισσότερες φωτογραφίες στο POK FC

Related posts

Ο γέρος που έκλεψε να φάει

Δημήτρης Δημητριάδης

Καστανιές: Εκατοντάδες επιχείρησαν να εισβάλλουν με τη βοήθεια Τούρκων αστυνομικών

Σταύρος Καρυπίδης

Οσία Πελαγία η Τηνία: Μοναχή από την Τήνο, η μνήμη της οποίας τιμάται από την Εκκλησία στις 23 Ιουλίου.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy