ΑΝΔΡΑΣ

“Ο πιο ενδιαφέρον άντρας στον κόσμο”

“Ο πιο ενδιαφέρον άντρας στον κόσμο” ήταν μια διαφημιστική καμπάνια για την Ισπανική μπύρα Dos Equis. Ενας γενειοφόρος, ηλικιωμένος κύριος ο οποίος φώναζε κατά την διάρκεια του spot με χιουμοριστικό τρόπο το σύνθημα “Μείνετε διψασμένοι φίλοι μου”.

Οι διαφημίσεις άρχισαν να προβάλλονται στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2006, με τον “πιο ενδιαφέροντα άντρα στον κόσμο” τον Αμερικανό ηθοποιό Jonathan Goldsmith, και τον αφηγητή της Frontline, Will Lyman, να κάνει το voice over.

Ο Goldsmith παρουσιάστηκε στην εταιρεία της Dos Equis για να κάνει δοκιμαστικό για τον ρόλο, και την ίδια στιγμή διέπρεψε στον αυτοσχεδιασμό κάτι που ο ίδιος ζήτησε. Ο Goldsmith ξεκίνησε την ακρόασή του αφαιρώντας μια κάλτσα και έπειτα αυτοσχεδίασε για 30 λεπτά πριν φτάσει στο τελικό αποτέλεσμα. Εμπνεύστηκε από τον αποθανόντα συνεργάτη και φίλο του, Φερνάντο Λάμα.


“Ο πιο ενδιαφέρον άντρας στον κόσμο” πολύ γρήγορα έγινε viral στο διαδίκτυο με την εικόνα του πάντα να συνοδεύεται από την φράση “Δεν πίνω σχεδόν ποτέ, αλλά αν πιω πίνω πάντα Dos Equis.

Τον Μάρτιο του 2016, η Dos Equis ανακοίνωσε την αποχώρηση του Goldsmith από το ρόλο, με ένα διαφημιστικό να τον στέλνει σε ένα μονόδρομο ταξίδι στον Άρη λέγοντας: «Η μόνη λύπη του δεν είναι να γνωρίζει πώς αισθάνεται η λύπη». Τον Σεπτέμβριο, εισήγαγαν τον Γάλλο ηθοποιό Augustin Legrand ως αντικαταστάτη του Goldsmith.

Η καμπάνια ολοκληρώθηκε το 2018 και αντικαταστάθηκε με μια νέα καμπάνια με τίτλο “Keep It Interesante”.

Ο Goldsmith επανέλαβε τον ίδιο χαρακτήρα σε μια σειρά διαφημίσεων για την Astral Tequila το 2019. Σ’ αυτή την διαφήμιση ενημερώνεται για κάποιο ευχάριστο γεγονός στο γραφείο του και λέει στον νεαρό βοηθό του: «αυτό απαιτεί Τεκίλα». Ο νεαρός βοηθός του προσφέρει «την καλύτερη τεκίλα». Στη συνέχεια, ο Goldsmith κρατώντας το μπουκάλι τεκίλα κοιτάζει την κάμερα, λέγοντας «Astral… tequila», επιμηκύνοντας τη λέξη «τεκίλα»

Related posts

Το Κέντρο Πρόληψης «ΕΛΠΙΔΑ», διοργανώνει ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ αποκλειστικά για μπαμπάδες.

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy