Ελλάδα Πολιτική

Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τους εκπροσώπους των κομμάτων για τα εξωτερικά θέματα

Στο πλαίσιο της θεσμικής μας υποχρέωσης απέναντι στα κόμματα του Εθνικού μας Κοινοβουλίου, συναντήθηκα σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών με τους Γιώργο Κατρούγκαλο, Ανδρέα Λοβέρδο, Γιώργο Μαρίνο, Αντώνη Μυλωνάκη και Γιώργο Λογιάδη. Τους ενημέρωσα για την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και την τουρκική παραβατικότητα.

Την ύπαρξη εθνικής ομοψυχίας στις βασικές πτυχές των εθνικών μας θεμάτων, διαπίστωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά τις συναντήσεις του με εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Γεγονός που αποτελεί το πιο μεγάλο εφόδιο για την αντιμετώπιση των έξωθεν προκλήσεων, όπως αναφέρει σε γραπτή του ανακοίνωση μετά το πέρας των συναντήσεων.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως η χώρα μας δεν εκφοβίζεται και διαμηνύει ότι πάντα στο πλαίσιο της διεθνούς νομιμότητας, η Ελλάδα ενωμένη είναι έτοιμη και ικανή να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Related posts

Καμιά αυταπάτη. Ο Ερντογάν δεν εγκατέλειψε το σχέδιό του να στραγγαλίσει το Καστελόριζο ακόμη και με ναυτικό αποκλεισμό

Δημήτρης Δημητριάδης

Υπουργείο Εσωτερικών – Νέα έκτακτη επιχορήγηση προς τους Δήμους

Δημήτρης Δημητριάδης

Η Θεσσαλονίκη τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Μπαλέτου με flashmob

admin

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy