Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Ο ∆ήµος Αµπελοκήπων-Μενεµένης έχει ήδη προβεί στη διακοπή λειτουργίας παιδικών και βρεφικών σταθµών

Ο ∆ήµος Αµπελοκήπων-Μενεµένης έχει ήδη ενηµερώσει τα τις αρµόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας (Περιφερειακή ∆ιεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ∆ιεύθυνση Πρωτοβάθµιας Εκπαίδευσης ∆υτικής Θεσσαλονίκης) για την βεβαρυµµένη επιδηµιολογικά κατάσταση (COVID-19) που επικρατεί στα νηπιαγωγεία και τα δηµοτικά σχολεία του δήµου.


Έχοντας υπόψη και την κατάσταση που επικρατεί στις δοµές του δήµου (παιδικοί και βρεφικοί σταθµοί), επισηµαίνουµε για µία ακόµη φορά την άµεση ανάγκη να διακοπεί προσωρινά η λειτουργία των νηπιαγωγείων, των σχολείων, των παιδικών και των βρεφικών σταθµών. Αυτό επιβάλλεται να γίνει άµεσα από την κυβέρνηση λόγο της πολύ µεγάλης αύξησης των κρουσµάτων στη Θεσσαλονίκη προκειµένου να προστατευτεί η υγεία των παιδιών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και των εργαζοµένων ταυτόχρονα δε να περιοριστεί η µετάδοση του ιού.

Ο ∆ήµος µας έχει ήδη προβεί στη διακοπή λειτουργίας παιδικών και βρεφικών σταθµών του στους οποίους παρουσιάστηκαν κρούσµατα σε γονείς, παιδιά και εργαζόµενους.

Ο ∆ήµαρχος Αµπελοκήπων-Μενεµένης
Λάζαρος Κυρίζογλου
Α΄ Αντιπρόεδρος Κεντρικής
Ένωσης ∆ήµων Ελλάδος

Related posts

Πρόγνωση Καιρικών Φαινομένων – Κυριακή 26.7.2020

Δημήτρης Δημητριάδης

“Όποιος πιστεύει μπορεί να κάνει τα πάντα” το μήνυμα της έκθεσης ζωγραφικής για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Σταύρος Καρυπίδης

«Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940» – Δήμος Θερμαϊκού

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy