Ελλάδα Πολιτική

ΠΑΣΟΚ 46 χρόνια από την ίδρυση του κινήματος

Η χθεσινή βραδιά θύμισε τις νοσταλγικές στιγμές του ένδοξου παρελθόντος του ΠΑΣΟΚ και τη προσφορά του στην κοινωνία, τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις του κόμματος με τη σημαντικότερη κληρονομιά να είναι το ΕΣΥ.

Σε αυτό ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση με την Φώφη Γεννηματά να παρουσιάζει αναλυτικά τις 11 προτάσεις του κόμματος της για την αναβάθμιση της Υγείας.

Η τεράστια αφίσα με τον Ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου και το λογοπαίγνιο στην φωτογραφία όπου συγκρίνεται το Ε.Σ.Υ. με το ΕΣΥ του αείμνηστου αρχηγού, ότι πάντα θα τους οδηγεί στον δύσκολο δρόμο και στην προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης.

Το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ, σήμερα αποτελεί μέρος του ΚΙΝΑΛ, χάνοντας την αίγλη του παρελθόντος και των τεραστίων συγκεντρώσεων. Η πορεία του στην πρόσφατη ιστορία της χώρας, τα έργα του, τα λάθη του, οι επιλογές του κυρίως σε πρόσωπα που τραυμάτισαν τόσο πολύ την Ελλάδα, αποτελούν πλέον Ιστορία.

Η πικρία των στελεχών του παλιού ΠΑΣΟΚ που ένοιωσε την οργή του Ελληνικού λαού για την οικονομική καταστροφή της χώρας, είναι ότι το μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων “μετακόμισε” στον ΣΥΡΙΖΑ, τιμωρώντας ουσιαστικά το κόμμα, αλλά βρήκε εκεί σχεδόν τους περισσότερους πρώην Υπουργούς και Βουλευτές του κόμματος να κατηγορούν μάλιστα την πρώην πολιτική παράταξη τους.

Η Ειρωνεία της πολιτικής κατάντιας στην Ελλάδα σε όλο το μεγαλείο του

Related posts

Η αντιμετώπιση του κοροναϊού απο την κοινωνία.

Δημήτρης Δημητριάδης

Επικήρυξε τους μπαχαλάκηδες ο Χρυσοχοϊδης: Δήλωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Δημήτρης Δημητριάδης

Δραματικά στοιχεία για τον Τουρισμό στην Ελλάδα σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδας

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy