Βόρεια Ελλάδα Περιφερειακά Νέα

Περιφερειακή Ενότητα Σερρών – «Υποβολή αιτήσεων στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2020»

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Σερρών ενημερώνει τους μελισσοκόμους, ότι έχει ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων και δικαιολογητικών για τις Δράσεις 1.4 “Στήριξη της προώθησης του μελιού και των άλλων προϊόντων της κυψέλης” και 4.1 “Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης”.

Διαδικασία πληρωμής

Οι δικαιούχοι διαβιβάζουν στην Διεύθυνση Άμεσων Ενισχύσεων και Αγοράς του ΟΠΕΚΕΠΕ (Δομοκού 5, Τ.Κ. 104 45, Αθήνα) το αργότερο μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου κάθε έτους εφαρμογής τα δικαιολογητικά πληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις αναφορικά με την υλοποίηση της δράσης υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων http://www.minagric.gr.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μελισσοκομίας, Σηροτροφίας & Λοιπών Ζωικών Οργανισμών στα τηλ. 210-212 5704 / 210-212 5769 και στα email Kalogridis.D@minagric.gr / mtzitzinakis@minagric.gr.

Related posts

Θ. Καράογλου: “Η Πέλλα διακρίνεται για τον δυναμισμό της, δικαιούται να πρωταγωνιστεί

Σταύρος Καρυπίδης

Δωρεάν συνταγογράφηση αντιγριπικών εμβολίων κατά του πνευμονόκοκκου. Δυνατότητα δωρεάν εμβολιασμού εντός του Διοικητηρίου των Σερρών.

Δημήτρης Δημητριάδης

Αποτελέσματα δειγματοληψίας νερού από τις ακτές κολύμβησης της Π.Ε. Πιερίας

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy