Αυτοδιοίκηση Επιχειρήσεις Θεσσαλονίκη

Προσφορά Αγάπης προς τον συνάνθρωπο και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, από την GROUP GA IKE

Προσφορά Αγάπης προς τον συνάνθρωπο και τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου από την GROUP GA IKE Αποδέκτης μίας ακόμη αξιέπαινης προσφοράς έγινε η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, σε μια συμβολική πράξη που αναδεικνύει τα μέγιστα την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά προς τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του δήμου μας.

Η εταιρεία GROUP GA IKE εκφράζοντας έμπρακτα τη συμπαράστασή της προς τις οικογένειες που δυσκολεύονται να εξασφαλίσουν ακόμη και τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι, προέβη σε μια σημαντική δωρεά αγάπης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, διαθέτοντας 15.000€, τα οποία θα ενισχύσουν υπό τη μορφή διατακτικών επιταγών, αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Οι διατακτικές, αξίας τριάντα ευρώ (30,00) έκαστη, θα αποδοθούν με ευθύνη των κοινωνικών μας υπηρεσιών σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης και έχουν απόλυτη ανάγκη, προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους από καταστήματα σούπερ μάρκετ.

Related posts

“Όποιος πιστεύει μπορεί να κάνει τα πάντα” το μήνυμα της έκθεσης ζωγραφικής για τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό

Σταύρος Καρυπίδης

Κ. Ζέρβας: Καθ’ όλα έτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης εν όψει χειμώνα

Δημήτρης Δημητριάδης

Επί ποδός για τον «Λέανδρο» ο μηχανισμός του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy