Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

Προσφορά φαρμάκων απο το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο κοινωνικό φαρμακείο Καρδίτσας

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης εξαιτίας της αντίξοης κατάστασης που έχει προκύψει στην Καρδίτσα και λόγω του μεγέθους των δυσκολιών και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τη δεδομένη στιγμή τόσο οι κάτοικοι της περιοχής όσο και οι εργαζόμενοι του δήμου Καρδίτσας, προσέφερε φάρμακα, υγειονομικό υλικό, παραφαρμακευτικά προϊόντα και κλινοσκεπάσματα για να διατεθούν προς εξυπηρέτηση και κάλυψη βασικών αναγκών των πολιτών της περιοχής. Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Φαρμακείο και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης.

Οι δημότες μας, στήριξαν τη δράση αυτή εκφράζοντας έτσι τη συμπαράσταση τους προς όλους τους συνανθρώπους μας που δέχτηκαν σοβαρό πλήγμα από την καταστροφική πλημμύρα που συνέβη στην περιοχή τις προηγούμενες μέρες. Το συντονισμό της προσπάθειας αυτής είχε το τμήμα Υγείας Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας με επικεφαλής τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γαβριήλ Παναγιωτίδη.

Related posts

Στηρίζει Κελεσίδου για την προεδρία του ΣΕΓΑΣ ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη. Ι. Καϊτεζίδης: Τιμή για τον δήμο μας η υποψηφιότητα της «δικής μας Τασούλας»

Δημήτρης Δημητριάδης

Στο Τορίνο ταξίδεψε ο Οργανισμός Τουρισμού της Θεσσαλονίκης. Η πόλη μας σαν τουριστικό προϊόν στην Ιταλική Αγορά.

Σταύρος Καρυπίδης

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου τίμησε την Εξέγερση του Πολυτεχνείο

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy