Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΥΓΕΙΑΣ από την εταιρία “EUROLAMP” στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. 15.000 ιατρικές μάσκες και 20 λίτρα αντισηπτικών για τα σχολεία του Δήμου.

Μαθήματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στους καιρούς της πανδημίας παρέδωσε η εταιρία ηλεκτρικού εξοπλισμού και ειδών ατομικής προστασίας “Eurolamp” προσφέροντας στον δήμο μας 15.000 ιατρικές μάσκες και σημαντική ποσότητα αντισηπτικών.

Η παράδοση του υλικού στον δήμαρχο Πυλαίας Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη, έγινε στο δημαρχείο Πανοράματος, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της “Eurolamp” Θεοδόσιο Θεοδoσόπουλο παρουσία του στενού συνεργάτη της εταιρείας Παναγιώτη Ζουμπουρίδη. «Η EUROLAMP ΑΒΕΕ ανταποκρινόμενη στην κοινωνική της ευθύνη την εποχή της πανδημίας συνεισφέρει έμπρακτα στη μάχη που δίνει η τοπική αυτοδιοίκηση. Προχωρήσαμε σε συνεργασία με τον δήμαρχο κ. Καϊτεζίδη σε δωρεά υγειονομικού υλικού προς τα σχολεία του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη» δήλωσε ο κ. Θεοδοσόπουλος.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που όπως τόνισε ο δήμαρχος κ. Καϊτεζίδης αποτελεί πολύτιμη χορηγία για τον δήμο μας, καθώς θα καλύψει ανάγκες των ευαίσθητων δομών μας όπως είναι τα σχολεία μας και πρόσθεσε:
«Ευχαριστώ τον επικεφαλής της “Eurolamp”, Θεοδόση Θεοδοσόπουλο, αλλά και τον φίλο Παναγιώτη Ζουμπουρίδη για αυτή την ευγενική, γεμάτη ευαισθησία και ανθρωπιά πρωτοβουλία. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι η γενναιόδωρη προσφορά τους θα πιάσει τόπο! Εύχομαι από την καρδιά μου, αυτή η αλληλέγγυα πράξη, να εγείρει και άλλους συμπολίτες μας να συνδράμουν στο έργο μας» σημείωσε ο κ. Καϊτεζίδης.

Related posts

Δήμος Θεσσαλονίκης – Συμβολή στην προσπάθεια χρήσης αυθεντικών προϊόντων στην πρωτεύουσα της Βόρειας Ελλάδας.

Στεφανία Ασπρίδου

Πρόσκληση για “υιοθεσία” σπάνιων φυτών τα οποία διατίθενται δωρεάν

Δημήτρης Δημητριάδης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, με αφορμή την έναρξη των δια ζώσης μαθημάτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, ξεκινά τον Σχολικό Μαραθώνιο «Πάμε Ανακύκλωση».

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy