Αυτοδιοίκηση Θεσσαλονίκη Παιδεία - Εκπαίδευση

Πρόγραμμα εκπαιδευτικής τηλεόρασης και 12 ερωτήσεις – απαντήσεις για Δημοτικά και Νηπιαγωγεία

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά σας ενημερώνουν για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην εκπαίδευση, μετά την απόφαση να κλείσουν και τα δημοτικά έως τις 30 Νοεμβρίου, για να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων τα τηλεμαθήματα μέσω της εκπαιδευτικής τηλεόρασης της ΕΡΤ2 αρχίζουν σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, ενώ πυρετώδεις είναι και οι προετοιμασίες των δασκάλων, καθώς η σύγχρονη διδασκαλία με τηλεκπαίδευση, αρχίζει την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου μετά τη σχολική αργία της 17ης Νοεμβρίου.

Θα είναι υποχρεωτική, η κάθε διδακτική ώρα θα έχει διάρκεια 30’ και θα πραγματοποιείται από τις 2 έως τις 5 μ.μ. για τα δημοτικά, και από τις 2 έως τις 4:20 μ.μ. για τα νηπιαγωγεία, συμπεριλαμβανομένων σύντομων διαλειμμάτων.

Έχουν σταλεί αναλυτικές οδηγίες σε όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία της χώρας. Ο Διευθυντής και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θα ενημερώσουν τους μαθητές και τους γονείς τους για τις λεπτομέρειες σύνδεσης στις ψηφιακές τάξεις.

Related posts

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί με έναν τραυματισμό στο κέντρο της πόλης

Δημήτρης Δημητριάδης

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου ενημερώνει τους γονείς των παιδιών από 5 έως 12 ετών, ότι και στα δύο Δημοτικά Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) η κατάθεση των voucher συνεχίζεται για την εγγραφή των παιδιών τους

Δημήτρης Δημητριάδης

Διαδικτυακή ομιλία με τίτλο: «Η πανδημία και η σχέση μας με τις οθόνες»

Δημήτρης Δημητριάδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy