Αυτοδιοίκηση Βόρεια Ελλάδα Περιφερειακά Νέα

Σέρρες: Καταγγέλθηκαν πολλές απόπειρες τηλεφωνικής απάτης

Την προσοχή των πολιτών και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων, στις τηλεφωνικές απάτες, εφιστά η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας.

Με έκτακτη ανακοίνωσή της υποστηρίζει ότι τις τελευταίες ώρες αναφέρθηκαν στην περιοχή των Σερρών πολλές απόπειρες απάτης, όπου επιτήδειοι ισχυριζόταν σε ανυποψίαστους πολίτες ότι το παιδί τους προκάλεσε τροχαίο ατύχημα, ζητώντας τους χρηματικά ποσά.

«Μην τους πιστέψεις! Είναι απάτη! Σε καμία περίπτωση μη δίνεις χρήματα! Κάλεσε αμέσως το 100!» υποστηρίζει σε αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας απευθύνοντας έκκληση στους χρήστες για ενημέρωση των συγγενών και φίλων τους και κυρίως των ηλικιωμένων ατόμων.

Εν τω μεταξύ η Ασφάλεια Σερρών, έχει ενημερωθεί για τα περιστατικά, παρόμοια συνέβησαν και την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τα πρόσφατα περιστατικά για πρώτη φορά επικαλούνται ψευδώς ότι καλούν από τον Δήμο Σερρών.

Ο Δήμος Σερρών ουδέποτε πήρε ή έχει πρόθεση να πάρει τηλέφωνα για τέτοιους λόγους.

Κοινοποίηση

Ενημέρωση αναφορικά με κρούσματα τηλεφωνικής απάτης σε ηλικιωμένους στην πόλη των Σερρών.

Επιτήδειοι παίρνουν τηλέφωνο σε ηλικιωμένα άτομα, υποκρίνονται πως είναι από την υπηρεσία του Δήμου Σερρών και ρωτούν που κατοικούν και αν χρειάζονται κάποια βοήθεια.

πηγή:

Related posts

Βίντεο: τελική φάση Παρμενίων 2019: Όποτε βλέπετε την Ελληνική σημαία να δακρύζετε !

Σταύρος Καρυπίδης

Περιφερειακή Ενότητα Σερρών – «Υποβολή αιτήσεων στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος για τη βελτίωση των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2020»

Δημήτρης Δημητριάδης

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Ευθύνης το Διοικητήριο απέκτησε Απινιδωτή

Σταύρος Καρυπίδης

Σχολιάστε

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Privacy & Cookies Policy